Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: intrebare

  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    poate sa-mi spuna cineva de ce imi apare pe cartela focussat "cod 7777,contactati serviciul clienti"

  2. #2
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    ai sunat la ei ? ce au zis ? vreau sa stiu si eu ca fapt divers
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inseamna ca....
    acea cartela a plecat de printre cei vii
    '"no more ATR"
    trebuie sunat la ei ...o sa o skimbe gratuit ...si alea alea ...

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am sunat inca,ma gandeam ca e din cauza receptorului,o sa sun azi(sper sa nu fie de schimbat cartela,nu sunt in tara)

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce imi aduc aminte, cand instalam aparatele focus, codul asta aparea inainte de a fi activate cartelele. Suna la ei si se rezolva.
    Imi stiu ip-ul si SO si navegatoru...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Cod 7777

    Sa intamplat si la mine prin schimbarea cartelei de focus cu o alta cartela de focus la acelasi aparat.
    Cartelele sunt imperecheate cu receptorul, daca o schimbi patesti chestia asta.


  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costi Guy View Post
    Sa intamplat si la mine prin schimbarea cartelei de focus cu o alta cartela de focus la acelasi aparat.
    Cartelele sunt imperecheate cu receptorul, daca o schimbi patesti chestia asta.

    aaa cred ca am inteles, eu cartela o folosesc pe un opticum multiroom de vreo 2 ani,nu am avut niciodata receptorul original(dar de ce acum sa blocat si ce e de facut)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top