Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: focus update...

  1. #1
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default focus update...

    Oare numai eu am problema...
    de cand a aparut problema de update la focus o rezolvam usor cu scam....acum insa nimic...am incercat si alte cam uri si la fel...
    are cineva vreo solutie ....va rog ajutor ca nici macar nu am timp sa caut....
    \ multumex

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default update la focus

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    Oare numai eu am problema...
    de cand a aparut problema de update la focus o rezolvam usor cu scam....acum insa nimic...am incercat si alte cam uri si la fel...
    are cineva vreo solutie ....va rog ajutor ca nici macar nu am timp sa caut....
    \ multumex
    Salut.
    Cel mai sigur faci update cu modul Conax, Diablo, poate mai sunt si alte metode.
    Am constatat ca desi a facut update la luna in curs, a doua zi nu deschidea pe toate canalele, a trebuit sa pun din nou in modul Conax, si sa astept pina deschidea pe fiecare canal in parte.
    Asa am reusit sa fie ok.
    Poate mai sunt si alte optiuni.
    Salutare.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ca decodorul original nu mai exista ...mai am doar 3 dreambox...asa ca optiunile sunt limitate

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu mgcamd 1.35 + newcs 1.67 .

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    problema e ca decodorul original nu mai exista ...mai am doar 3 dreambox...asa ca optiunile sunt limitate
    Merge fara receptorul original,instalezi scam 3.57 si lasi 20-30 secunde pe fiecare Tp,eu asa fac in fiecare luna vorbesc de dm 800 dar cred ca merge si cu 500

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    Oare numai eu am problema...
    de cand a aparut problema de update la focus o rezolvam usor cu scam....acum insa nimic...am incercat si alte cam uri si la fel...
    are cineva vreo solutie ....va rog ajutor ca nici macar nu am timp sa caut....
    \ multumex
    poti sa tot incerci daca abonamentu nu e platit ....te-ai gandit oare si la aceasta posibilitate ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in fiecare luna ma enervez p e tema asta. Normal ca am si eu carte Focus si pan la urma dupa n incercari, ma enevez si scot kaonul din dulap...
    am incercat cu nabilo +scam 3,58 cu gemini +scam 3,57si 3,58 si nimic ... normal... lasat cate 1/2 ora pe tvr1
    am DM 7000...

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Merge fara receptorul original,instalezi scam 3.57 si lasi 20-30 secunde pe fiecare Tp,eu asa fac in fiecare luna vorbesc de dm 800 dar cred ca merge si cu 500

    La mine a functionat in varianta de mai sus si in ianuarie si in februarie si in martie.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum draq nu puteti face update
    eu fac si la alti la card cu mgcamd si newcs!
    350 kg de scule!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    cum draq nu puteti face update
    eu fac si la alti la card cu mgcamd si newcs!
    inca nu te-ai prins? vrem sa te enervam...

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge sigur cu scam pe DM500 ca am facut eu ultimile luni de cand a aparut problema asta la updat-ul acestui card.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  12. #12
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    cum draq nu puteti face update
    eu fac si la alti la card cu mgcamd si newcs!

    poti sa imi faci si mie update...? pana acum nici un rezultat...si am stat cam mult pe scam ...de o sa ma scoata astia din share

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eunu pot sa fac update la cardul meu de max. In fiecare luna in data de 10 scit din dulap dreamul 500 si ii fac update cu gbox-ul. In urma cu aprox un an reuseam sa fac update in 800 cu o varianta de mgcamd ce mi-a dat-o un user de pe forum insa la noile imagini de 800 acea varianta de mgcamd nu mai merge instalata.


  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca problema este legata de "instalarea" Newcs+Mgcamd. Am pati si eu urmatoarea kestie: pe o imagine Nabilo BH 0.12 am instalat online Newcs1.67+MGCamd1.31, am pornit emu dar nu rula de fapt: problema e cauzata de scriptul de pornire al combinatiei cardreader-emu care nu avea drepturi 755. In nabilo, fisierul este /usr/camscript/Ncam_MgCamd1.31_NewCS1.67.sh. Deci verificati drepturile scriptului de pornire al emu si sigur va face Update cardul, indiferent de imagine. Am incercat aceasta combinatie pe GP 470, Newnigma 2.8.4, DreamEliteBH 1.0, BH Hyperspace 03 si pe toate a fost OK.Doar la Open Pli au fost ceva probleme pentru ca intii trebuia pornit Newcs apoi MgCamd.
    Succes!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in gemini 4.7 pe dm800 am facut update la urmatoarele carduri cu newcs mgcamd: tvr,focus,max,digi.
    ceva nu faceti bine in newcs.xml sau mgcam cfg!
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top