Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Polsat

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Polsat

    Problema este urmatoarea am strong 4404 cu patch , pun cheile de polsat in patch nu decodeaza nimic in schimb zice ca face updating key sau ceva pe acolo pot sa il las si 100 de ani nu rezolva nimic .
    Acum ce am observat eu in patch este ca polsat-ul are id 700100 si nu 7101 cum scrie pe rdi , as dori sa aflu daca id-ul e ok sau nu si daca de acolo se trage problema ..... sau daca oricum nu merge deloc decodat polsat-ul......
    merci

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    polsat e in nagra 2 acum

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dupa blocuri
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cropmax
    polsat e in nagra 2 acum
    Eu il vedeam aseara fara sa fac nici o schimbare, si cu newcamd 5.28 si cu camd3. Nici o schimbare fata de acum citeva saptamani, vreau sa spun.
    DM500, Parabola 1.4, Pozitioner Strong, Invacom 0.3

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Birdman
    Quote Originally Posted by cropmax
    polsat e in nagra 2 acum
    Eu il vedeam aseara fara sa fac nici o schimbare, si cu newcamd 5.28 si cu camd3. Nici o schimbare fata de acum citeva saptamani, vreau sa spun.
    SHALOM

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate se uita numai la Playboy care e inca disponibil in NAGRA 1 / Polsat

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Las ma, ca merg Taq**lele pe 30 grade, nu mai fiti asa suparati.
    O sa mearga iar intr-o zi ...

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma imi dati si mie un raspuns on topic ? unu vede unu nu , explicati-mi si mie cum e cu id-u despre care am scris mai sus

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]
    nu mai merge,cel putin la mine pe Str6355CI si 4155evo.Numai PlayboyTv'seara'Europa Europa,Travel,ce am gasit butonind mai in graba.
    ID_uri-le:
    7001.00.54C1FAB66C9D6808
    7001.01.79F56042FCEFE0E0

    7101.00.54C1FAB66C9D6808
    7101.01.79F56042FCEFE0E0
    care sper ca sunt cele corecte

    bobi.Cj
    __________________________________________________ ____
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...


  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Birdman
    Quote Originally Posted by cropmax
    polsat e in nagra 2 acum
    Eu il vedeam aseara fara sa fac nici o schimbare, si cu newcamd 5.28 si cu camd3. Nici o schimbare fata de acum citeva saptamani, vreau sa spun.
    daca zici tu...te credem!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si EuropaEuropa.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. polsat
    By gregoryj in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 28th April 2006, 01:31
  2. Polsat is down!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By fida_689 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th March 2006, 01:54
  3. polsat
    By naseeb786 in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 25th December 2005, 07:43
  4. polsat
    By qadirpk34 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2005, 10:37
  5. Polsat?
    By Zizou147 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th August 2005, 23:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top