Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Setari cccamphp web info in win7

    Cum faceti aceste setari? La mine imi da the page cannot be displayed...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Cum faceti aceste setari? La mine imi da the page cannot be displayed...
    server= Ip sau dns
    user= root

    pass= dreambox / default # se poate seta in cccam.cfg
    #WEBINFO USERNAME : <Username>
    WEBINFO USERNAME : root
    #WEBINFO PASSWORD : <Password>
    WEBINFO PASSWORD : dreambox

    port= 16001


    save configuration

    CccamInfoPhPv.09 ruleaza perfect pe win7 ultimate retail.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta stiu si eu... problema este alta. Cand dau sa salvez datele alea imi da imediat the page cannot...etc
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Asta stiu si eu... problema este alta. Cand dau sa salvez datele alea imi da imediat the page cannot...etc

    Ciudat si eu am avut win 7 si nu am avut problema asta.Mergea foarte bine.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa mai sap...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca versiunea 1.2 Luft4sat.
    La mine a fost singura care a functionat pe Vista cu ceva timp in urma...si presupun ca si pe win7 trebuie sa ruleze.
    Deoarece am avut probleme si cu alte aplicatii inclusiv cu skystarII am revenit la XP si nu mai ma doare capul.
    Succes.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e... nu merge, nu merge. Io la windows 7 nu mai renunt.
    Later... a mers cu luft4sat... mersi extraordinar!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa fii sanatos
    Si sa prinzi bibanu gros.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Asta stiu si eu... problema este alta. Cand dau sa salvez datele alea imi da imediat the page cannot...etc
    Verifica daca conectia programului nu este blocata de un firewall.
    Eventual downlodeaza CccamInfoPhP v.09 si instaleazal din nou.
    Sigur va functiuna.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top