Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 conturi dyndns

    salut,
    pe acelasi fisier cccam fac linii cu conturi diferite in C.trebuie sau nu sa fie online peste tot ?

    va multumesc.

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sunt curios cum ai setat tu cele 2 conturi dyndns diferite. Unul in router si unul in server?

    Ca in rest nu se intelege nimic din ce ai postat tu.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_gicu View Post
    salut,
    pe acelasi fisier cccam fac linii cu conturi diferite in C.trebuie sau nu sa fie online peste tot ?

    va multumesc.

    la dyndns.com ai optiunea de a face manul update la Ip pentru 3-4 hosturi deodata

    in cccam nu te vede online ca server daca nu ai facut update la Ip
    https://www.dyndns.com/account/services/hosts/bulk.html
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_gicu View Post
    salut,
    pe acelasi fisier cccam fac linii cu conturi diferite in C.trebuie sau nu sa fie online peste tot ?

    va multumesc.

    din ce spui tu aici eu inteleg ca vrei sa iti vaci 2 conturi DNS si sa le foosesti pt acelasi CCcam ? ...atunci raspunsul e NU nu merge !

    Poti face asa : 1 cont dns iar in router 2 porturi deschise , si atuci dai linii in felu urmator :

    C: cont-ul-de-pe-dns.org port1 user pass
    C: cont-ul-de-pe-dns.org port2 user pass

    sau poti in mod normal 2 servere cu 2 dns-uri folosi si dai linii cu dns diferit !

    Cu alte cuvinte lamureste-ne ce vrei sa faci si dupaia mai vedem ce si cum !
    bafta !

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_gicu View Post
    salut,
    pe acelasi fisier cccam fac linii cu conturi diferite in C.trebuie sau nu sa fie online peste tot ?

    va multumesc.
    @ghita_gicu
    De ce trebuie sa ghicim ce doresti sa faci?
    Ai primit cumva 2 linii C ? Si nu-i vezi online?
    Nu stii cum se configureaza cccam?
    Nu ai nevoie de 2 conturi. Cu unul singur poti pune in share toate boxele din reteaua ta pe porturi diferite.
    Da mai multe explicatii si te ajutam...

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, eu am 2 carduri dolce puse in 2 dream-uri dar numai un card este pus in share ca pe al doilea nu stiu cum sal pun ,ma puteti ajuta careva?
    multumesc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default RE:2 conturi DynDNS

    eu primesc de la un contaran din germania un fisier cccam cu 51 linii activate.el din motive personale isi schimba locatia, se lasa pagubas si de acest hoby.el imi da tot ce tine de folosirea fisierului cccam.
    n-as piede liniile,din romania nu are numai o linie akta[a mea],celelalte de prin alte zone.
    as vrea ca sa incerc sa pun tot ce-mi trimite pe fisierul meu[ccam,akta,35 linii],normal ca voi avea 2 conturi diferite.o sa mearga ?sa abandonez liniile mele ?el card nu-mi da,trebuie sa raman cu akta pe care-l am.se poate face ceva ?daca raman cu akta si liniile lui,partenerii lui poate ma inchid cand vad card romanesc.

    va multumesc.
    Last edited by ghita_gicu; 1st March 2010 at 11:02.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa mearga fara probleme cu doua conturi de dyndns, ip-ul tau este acelasi, doar ca doua adrese fac redirectare catre el.

    Daca iti da linile sale, frumos ar fi sa ai acelasi local, sau macar ceva cat de cat echivalent.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e aici chestia e mai triky ...pe langa fisierul cccam mai trebuie sa-ti dea si contul dns sa-l actualizezi pe ip-ul tau de pe PC-ul tau altfel degeaba ti-a dat el liniile alea ca tu vei fi offline si toti cu care era el in share te vor sterge rand pe rand ! Asa ca spune-i sa-ti dea si contu sa-l poti actualiza !

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca cei cu care faci schimb au bunatati in share atunci te sfatuiesc sa iti schimbi si tu liniile pe cccam-ul ce l-ai primit.
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top