Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dreambox dm500

    un mic ajutor va rog

    azi in timp ce incercam sa ma uit pe GSP mi-a aparut imaginea neagra si mi s-a blocat dream-ul fara al mai putea reporni decat prin intreruperea de la sursa...
    insa cand l-am repornit mi-a aparut doar imaginea aia ,,GP,, ramanand blocat acolo...
    am incercat de mai multe ori sa-l resetez insa ramane blocat acolo la imaginea de pornire ,,GP,,

    daca imi puteti spune ce sa intamplat si poate un sfat sa il repar

    ms

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by inummt View Post
    un mic ajutor va rog

    azi in timp ce incercam sa ma uit pe GSP mi-a aparut imaginea neagra si mi s-a blocat dream-ul fara al mai putea reporni decat prin intreruperea de la sursa...
    insa cand l-am repornit mi-a aparut doar imaginea aia ,,GP,, ramanand blocat acolo...
    am incercat de mai multe ori sa-l resetez insa ramane blocat acolo la imaginea de pornire ,,GP,,

    daca imi puteti spune ce sa intamplat si poate un sfat sa il repar

    ms
    Incearca si rescrie o noua imagine, si daca tot nu merge atunci are o problema, si posteaza sa vedem ce ai facut.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am patit si eu odata.Am reinstalat imaginea si s-a rezolvat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact asta am facut si acum merge
    ms

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Resita
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm 500s

    salutare.dm-ul meu nu mai raspunde la comenzi,am incercat sa pun alta imagine prin dream up dar imi zice ca reciverul nu raspunde si conectare intrerupta.poate sa ma ajute cineva?
    multumiri

  6. #6
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by novicele View Post
    salutare.dm-ul meu nu mai raspunde la comenzi,am incercat sa pun alta imagine prin dream up dar imi zice ca reciverul nu raspunde si conectare intrerupta.poate sa ma ajute cineva?
    multumiri
    Daca nu raspunde prin seriala singura solutie e un JTAG.
    Esti sigur ca cablul e bun, si nu straight in loc de null modem? Daca ai USB to serial adapter atunci se poate ca trebuie sa folosesti cablu straight in loc de null modem, caci inversia se produce in adaptor (cel putin adaptorul meu e asa).
    Poti copia mesajele si pune aici?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Resita
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    Daca nu raspunde prin seriala singura solutie e un JTAG.
    Esti sigur ca cablul e bun, si nu straight in loc de null modem? Daca ai USB to serial adapter atunci se poate ca trebuie sa folosesti cablu straight in loc de null modem, caci inversia se produce in adaptor (cel putin adaptorul meu e asa).
    Poti copia mesajele si pune aici?
    eu zic ca cablul este bun pt ca le-am folosit si la alte decodoare.
    imi scrie conectione complete,whaiting for acknowledge si dupa un timp imi zice "the box is not risponding,abort conectione".
    asta-i tot.

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si cu alta sursa de alimentare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top