Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: DM 500s

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Zone Q
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500s

    Salut,


    La recomandarea unui amic am ajuns sa dau de acest forum minunat.Am o rugaminte pentru cine este amabil sa imi raspunda la:

    1.Unde gasesc in Romania un DM 500s la un pret onorabil si daca in afara de el imi mai trebuie si un router(normal daca da de care si de unde).In curand o sa am o conexiune prin dial-up(acum sunt la amicul care mi-a recomandat forumul),am un cablu null modem si un buget de 6.500.000.

    2.Acest DM 500s are modulator prin care sa mai pun un cablu la alt televizor,chiar daca se vede acelasi program?

    3.Se pot vedea cu el feed-uri in 4.2.2. ?

    4.Cat de greu mi-ar fi sa ma descurc cu el,eu prea putin am cunostinte de Linux,ce e drept stiu insa sa imi instalez un Windows,sa imi bag un patch la Strong 6125 actual si alte lucruri mai marunte?

    5.Se descurca bine cu un H-H Strong care il am?

    6.Se poate vedea teletextul la programele TV fie si prin teletextul televizorului(eu fiind un inrait parior sportiv)?

    7.Are un tuner sensibil,macar ca al seriei Strong 6XXX?

    8.Ce alte lucruri care sunt necesare si nu imi vin in minte acum mai trebuie sa stiu inainte de a face acest pas si daca merita sa il fac?

    Multumesc celor ce se deranjeaza sa imi raspunda aici.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt. un dm500 nu iti trebe deloc cunostinta despre linux are tuner sensibil se poate vedea feeduri hdtv (mpeg 4:2:2) doar daca conectezi dreamboxul la pc si il poti viziona numai pe pc si legatura cu motor h-h io am avut unul diseq1.2 si a mers bine miam luat unul de cea mai buna marca stab-uslas90hh si nu merge se tot intrerupe deci in legatura cu motorul hh am dubi .
    Fiti Aliati
    Dreambox

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aliat , 4.2.2 nu e hdtv.

    Da intr-adevar gigi_sandu , merg feedurile 4.2.2
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/dream500/SerteParis.gif[/img]

    Dreambox 500 gasesti la firmele care isi fac reclama pe acest site , sunt in partea superioara a paginii niste bannere . Routere , la orice magazin de calculatoare (1-2 milioane) .

    De descurcat cu el , te vei descurca pana la urma , nu e o problema. Cat despre teletext il vei putea accesa din dreambox , nu din televizor. Tunnerul este .... mediu.

    Numai dial-up ai posibilitatea sa iti instalezi ? Pacat , e scump si prost ...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2. Nu are modulator. Dar poti cumpara ulterior un A/V sender (~200 lei).
    SHALOM

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ kb
    cum faci sa vezi feed-urile 4.2.2 iti trebuie ceva plugin sau ce? Feed-urile astea m-au determinat sa reintroduc skystar-ul in PC.


  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara nici un plugin . Merge natural .

  7. #7
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat despre motor, pe un hh strong srt dm2100, dream 500 se descurca de minune (in condi'ii de folosire intensiva) , mai ales cu GoToX (USALS).
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum naiba merg natural ca mi-am umplut dream-ul de feeduri 4.2.2 si am doar sonor. imagine ioc


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500s flashing
    By ddani_ella in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 15th November 2006, 18:22
  2. DM 500s cu cartela MAX
    By marcobelo in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 29th January 2006, 23:15
  3. MAX TV pe Dreambox 500S
    By Adol2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 25th November 2005, 13:43
  4. WT-6603P (DM-500S)
    By tiffany in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st November 2005, 01:54
  5. dreambox 500s
    By rotterro in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 02:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top