Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se programeaza telecomda de la dreambox?

    Salut gasca!Am si eu o problema cu telecomanda de la Drembox S7000,cind apas butonul ''tv'' merge pe televizor(am programat-o pentru televizorul meu) si cind apas butonul ''dream'' nu se intimpla nimic pe receiver am probat cu o alta telecomanda si totul este ok(receiverul merge) daca ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi.
    Va multumesc mult.

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cum se programeaza telecomda de la dreambox?

    Quote Originally Posted by fagaras
    Salut gasca!Am si eu o problema cu telecomanda de la Drembox S7000,cind apas butonul ''tv'' merge pe televizor(am programat-o pentru televizorul meu) si cind apas butonul ''dream'' nu se intimpla nimic pe receiver am probat cu o alta telecomanda si totul este ok(receiverul merge) daca ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi.
    Va multumesc mult.
    o trimiti la dmm in germania sau o schimbi.de programat nu se poate reprograma pentru ca nu exista inca softuri publice si nu este nici interfata.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se programeaza telecomda de la dreambox?

    Multumesc pentru raspuns rusudaniion am rezolvat-o,am cumparat o alta telecomanda.Am gasit o schema de interfata paralela+software imi lipseste file pentru eprom.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!Nu pot sa te ajut cu file ptr telecomanda dar spune si mie de unde ai facut rost de telecomanda?
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se programeaza telecomda de la dreambox?

    Salut vasilel,am comandato in internet la pretul de 45€ pe situl: www.campanasat.biz

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RDI-DREAMBOX
    By Fanta in forum DREAMBOX
    Replies: 19
    Last Post: 29th October 2006, 00:38
  2. Dreambox -- Which One ??
    By digimart in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 27th August 2006, 07:00
  3. Dreambox 500 ...bye,bye?
    By Techserv in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 12th February 2006, 11:53
  4. Cum se Programeaza x-cam cu cas interface2pluss ?
    By MASSIMO in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd February 2006, 17:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top