Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Discovery Ro

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default Discovery Ro

    functioneaza pe noua frecventa ?
    123222 V 27.500 fec 7/8

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Viseu de Sus
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luci1tl View Post
    functioneaza pe noua frecventa ?
    123222 V 27.500 fec 7/8
    Vezi ca ai cam multe cifre la frecventa.....
    Da-mi Doamne minte cap am eu
    Digi TV satelit & Digi Cablu+net+tel,Echosmart HD 7109, Echosmart DSB 791S HQ; 2x0,90 offset; LNB-uri Samsung 0,4dB & Globo 0,2dB; DiSEqC 2x1, Hotbird &Intelsat 10-01 (Thor);TV SAMSUNG UE32ES6100-LED TV+Smart TV+3D TV;

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12322 v 27.500 fec 7/8

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    367
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Despre ce satelit este vorba

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...Sirius4...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    ...Sirius4...
    sigur,sunt imprastiat,am nevoie de network id daca s-a schimbat
    multumesc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    450
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luci1tl View Post
    sigur,sunt imprastiat,am nevoie de network id daca s-a schimbat
    multumesc
    mie imi merge acum pe vechea frecventa!
    ....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok,merge pe frecventa veche ,multumesc.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil a facut update pe baza de NIT
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  10. #10
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Net ID 94
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    450
    Posts Thanks / Likes

    Post ciudat..

    nu am semnal pe 12322,oare ce am gresit?
    ....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este semnal,poate nu ai nid 94(in loc de 1 vechea frecventa)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    450
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luci1tl View Post
    este semnal,poate nu ai nid 94(in loc de 1 vechea frecventa)
    ba da, 94..oricum biroul din Londra se misca greu cu activarile...
    ....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    On the move
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si mie mi-au spus ca sunt activate,dar... trebuie sa mai asteptam

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    450
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luci1tl View Post
    si mie mi-au spus ca sunt activate,dar... trebuie sa mai asteptam
    in sfarsit a fost activat...dar pana nu am dat un factory reset la receptor n-a vrut nici mort sa deschida!
    ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top