Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default DVB-T : USB-Stick mania

    TECHNAXX DVB S4 - USB 2.0 DVB-T Stick



    Technical Specifications:
    • Worldwide DVB-T TV watching
    • Recording of Video / Audio
    • Customize channel management
    • Customize channel management
    • Time shifting and scheduled recording
    • EPG (Electronic Programming Guide)
    • Capturing of images in multipe formats
    • Supports HDTV resolution up to 1920x1200 and
    16:9/16:10/4:3 widescreen
    • Supports MPEG2/MPEG4, H.264

    TV Tuner:
    • TV: 48.25 ~ 863.25 MHz, Fully DVB-T compliant
    • Channel Bandwidth: 6MHz, 7MHz, 8MHz, COFDM,
    16-QAM, 64-QAM

    High Definition TV (HDTV):
    • 480i/480p/720p/1080i

    Hardware l/O:
    • 75O TV/FM antenna input
    Operating Systems:
    • Windows XP/Vista (32 or 64 bit)

    System Requirements:
    • Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent AMD CPU
    • Graphics with 16MB DDR and Mirosoft DirectX 9.0c
    support (for Vista 128MB DDR recommended)
    • DirectSound compatible sound card
    • 512MB RAM (for Vista 768MB recommended)
    • Windows XP / Vista (32 or 64 bit)
    • Available USB 2.0 connector
    • 10GB free space on Hard Disk
    • CD/DVD ROM drive
    Last edited by zvartoshu; 19th February 2010 at 01:58.
    SHALOM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    misto jucaria

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat ai dat pe el? oricum stie doar DVB-T era fain daca stia si DVB-C.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cat ai dat pe el? oricum stie doar DVB-T era fain daca stia si DVB-C.
    Hehe, la 15.6 euro vrei cam multe Prima mea jucarie HD
    SHALOM

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up I Mac?

    Bravo!
    Sunt curios dacă merge si pe MAC OS.
    Thanks!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am MAC, dar daca vrei ti-l dau sa probezi.
    SHALOM

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc.

    Când ai timp treci pe la mine.
    Te astept la un suc.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai mooo, de-abia ieri l-am platit, e din Germania (am luat si o masina de facut paine). Probabil o sa ajunga in cateva zile. Te anunt.
    SHALOM

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default nu exista tuner dvb-t HD de PC din punct de vedere hardware

    Desi poate este poate trivial ce spun pentru multi, nu ma pot abtine sa nu remarc pentru a N-a oara ca nu exista tuner DVB-T HD de PC (intern pe PCI sau extern pe USB) care sa posede hardware special pentru HD in afara de aplicatia soft cu care vine si care este aproape sigur mai proasta decit orice aplicatie freeware de client DVB.
    Specificatii de genul:
    • Supports HDTV resolution up to 1920x1200 and 16:9/16:10/4:3 widescreen
    fac parte din arsenalul de marketing, agresiv si gratuit in opinia mea care vine cu mai toate gadget-urile din ultimii ani.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu ma gindeam. dar la banii astia am zis ca n-o sa fie o teapa prea mare si o sa fie ok chiar daca merg doar SD-urile. Il astept
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cat ai dat pe el? oricum stie doar DVB-T era fain daca stia si DVB-C.
    La ce pret au alea DVB-C, mai bine iti cumperi TV direct cu DVB-C decat sa bagi asa ceva pe PC.

    vasile e mai ieftin sa oferi decodare software. Plus ca majoritatea PC-urilor din ziua de azi se descurca cu H.264, asa ca n-ar trebui sa deranjeze prea tare.
    isr2002, iti merg HD-urile cu el, doar ca o sa iti manance si din procesor.
    Last edited by MasterC; 19th February 2010 at 14:03.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MasterC View Post
    ..isr2002, iti merg HD-urile cu el, doar ca o sa iti manance si din procesor.
    Sa manance ca are de unde.
    Placa video de pe PC e asta: ASUS EN7600GS SILENT/ HTD 256 GEFORCE 7600GS, PCI EXPRESS, 256 MB DDR, 400/ 800MHz, 128BIT, TVO(HDTV), DVI, SILENT
    Partea tare e ca n-am monitor nici tv HD Mi-am cumparat potcoave acum trebuie si cal.
    SHALOM

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MasterC View Post
    La ce pret au alea DVB-C, mai bine iti cumperi TV direct cu DVB-C decat sa bagi asa ceva pe PC.

    vasile e mai ieftin sa oferi decodare software. Plus ca majoritatea PC-urilor din ziua de azi se descurca cu H.264, asa ca n-ar trebui sa deranjeze prea tare.
    isr2002, iti merg HD-urile cu el, doar ca o sa iti manance si din procesor.

    Eu am luat un terratec care stie de toate in materie de terestru si cablu ... o fost vreo 80 euroi deci mai scump clar, dar sa stii ca face.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am avut niciodata contract de cablu.
    SHALOM

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti 6 - Drumu' Taberei
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Sa manance ca are de unde.
    Placa video de pe PC e asta: ASUS EN7600GS SILENT/ HTD 256 GEFORCE 7600GS, PCI EXPRESS, 256 MB DDR, 400/ 800MHz, 128BIT, TVO(HDTV), DVI, SILENT
    Partea tare e ca n-am monitor nici tv HD Mi-am cumparat potcoave acum trebuie si cal.
    Placa video e buna, insa pacat ca nu are accelerare hardware completa pentru H.264 (PureVideo HD http://www.nvidia.com/page/purevideo_HD.html ). Are numai pentru MPEG2 (PureVideo http://www.nvidia.com/page/purevideo.html ). Chipset-urile nVidia sunt compatibile cu PureVideo HD, incepand cu seria 8xxx (fara 8800).
    De restul decodarii si procesarii se va ocupa procesorul principal (CPU).
    Quote Originally Posted by the the
    Bravo!
    Sunt curios dacă merge si pe MAC OS.
    Thanks!
    Daca e compatibil cu MAC sau cu Linux se poate afla, in mod sigur, numai daca stii chip-urile din care e compus, pentru ca e posibil sa existe drivere, dar sa nu fie incluse in setul standard ( sau sa aiba aceeasi configuratie ca un alt stick, dar alt ID si deci, sa necesite o modificare minora in drivere).
    Last edited by fdc_x; 21st February 2010 at 12:50.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top