Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Info-Brava HD

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Info-Brava HD

    Am o mica nelamurire daca stie cineva , cu acest post de pe 19.2E,pana mai ieri mergea bine pe cccam si imi deschidea de pe seca,dar acu se inverzeste pe viaces si ramane ecran negru.Ce as putea sa pun la linia C la sfarsitul ei ca sa deschida acest post?Daca scot linia de la cine vine acest post merge si se vede ca e codat in seca dar nu vreau sa scot acea linie caci are un card valid in hop 1 (altadata imi deschidea de la el acest post in hop 2),provider parca e CSAT.Am pus acel carnat de caiduri postat la liniile C dar nu ajuta.Multumiri.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default Brava Tv

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am o mica nelamurire daca stie cineva , cu acest post de pe 19.2E,pana mai ieri mergea bine pe cccam si imi deschidea de pe seca,dar acu se inverzeste pe viaces si ramane ecran negru.Ce as putea sa pun la linia C la sfarsitul ei ca sa deschida acest post?Daca scot linia de la cine vine acest post merge si se vede ca e codat in seca dar nu vreau sa scot acea linie caci are un card valid in hop 1 (altadata imi deschidea de la el acest post in hop 2),provider parca e CSAT.Am pus acel carnat de caiduri postat la liniile C dar nu ajuta.Multumiri.
    Faci rost de card valid Seca 3 cu caid 100:1133 si merge, chiar acum testat si merge bine.
    Nu pui in linia C caidurile ca le elimina.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Faci rost de card valid Seca 3 cu caid 100:1133 si merge, chiar acum testat si merge bine.
    Nu pui in linia C caidurile ca le elimina.
    Pai eu vreau sa-mi elimine codarea viaces caci e pe verde si nu-mi da voie sa deschida seca?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default Brava Tv

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Pai eu vreau sa-mi elimine codarea viaces caci e pe verde si nu-mi da voie sa deschida seca?
    De cind ma uit pe Canalsat HD numai din caid 100:1133 a mers, nu a deschis in viaces.
    Pune si verifica sa nu ai 100:1133 eliminate si sigur merge.
    100 : 3311 CanalSat France (19E) | 3315 Canal+ France (19E) | 3317 CanalPro France (19E)
    astea trebuie sa le ai, asa am eu si merge ff.bine.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    De cind ma uit pe Canalsat HD numai din caid 100:1133 a mers, nu a deschis in viaces.
    Pune si verifica sa nu ai 100:1133 eliminate si sigur merge.
    100 : 3311 CanalSat France (19E) | 3315 Canal+ France (19E) | 3317 CanalPro France (19E)
    astea trebuie sa le ai, asa am eu si merge ff.bine.
    Am lasat toate liniile C simple fara sa pun nimic in coada lor { 0:0:1 } sau no { 0:0:2 } si tot nu vrea

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am lasat toate liniile C simple fara sa pun nimic in coada lor { 0:0:1 } sau no { 0:0:2 } si tot nu vrea
    Daca nu ai peeri cu caidul respectiv si sa aiba card valid nu merge.
    Cauta peeri cu Canalsat HD.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am o mica nelamurire daca stie cineva , cu acest post de pe 19.2E,pana mai ieri mergea bine pe cccam si imi deschidea de pe seca,dar acu se inverzeste pe viaces si ramane ecran negru.Ce as putea sa pun la linia C la sfarsitul ei ca sa deschida acest post?Daca scot linia de la cine vine acest post merge si se vede ca e codat in seca dar nu vreau sa scot acea linie caci are un card valid in hop 1 (altadata imi deschidea de la el acest post in hop 2),provider parca e CSAT.Am pus acel carnat de caiduri postat la liniile C dar nu ajuta.Multumiri.
    Problema ta e cu cccam prio.
    pune astea la inceputul "cccam prio" care il ai :

    P: 0100:000080 # CSatelite Fr
    P: 0100:000081 # CSatelite Fr
    P: 0100:000082 # CSatelite Fr
    P: 0100:000083 # CSatelite Fr

    o s avezi ca o sa mearga in continuare fara sa scoti nici o linie C

    bafta!

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Problema ta e cu cccam prio.
    pune astea la inceputul "cccam prio" care il ai :

    P: 0100:000080 # CSatelite Fr
    P: 0100:000081 # CSatelite Fr
    P: 0100:000082 # CSatelite Fr
    P: 0100:000083 # CSatelite Fr

    o s avezi ca o sa mearga in continuare fara sa scoti nici o linie C

    bafta!
    Prio pe care l-ai dat tu exemplu era bun acum 2-3 ani cand existau aceste CAID-uri pentru canalsat. Acum au disparut, nu mai exista.
    CAID-ul pentru canal sat in seca este 0100:003311 sau 0100:003315, astea sunt active acum.
    In CCcam.prio se pune la inceput, P: 0100:003311 # CanalSat France (19E) pentru a deschide HD-urile, asta daca exista carduri.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EXCALIBUR View Post
    Prio pe care l-ai dat tu exemplu era bun acum 2-3 ani cand existau aceste CAID-uri pentru canalsat. Acum au disparut, nu mai exista.
    CAID-ul pentru canal sat in seca este 0100:003311 sau 0100:003315, astea sunt active acum.
    In CCcam.prio se pune la inceput, P: 0100:003311 # CanalSat France (19E) pentru a deschide HD-urile, asta daca exista carduri.
    Man ,mie cu astea i-mi merg ... si eu am patit la fel ca @gelu_dh de aia am scris... nu ca sa ma aflu in treaba!

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Man ,mie cu astea i-mi merg ... si eu am patit la fel ca @gelu_dh de aia am scris... nu ca sa ma aflu in treaba!
    Iti merge pentru ca ai carduri in hops1,2,3...
    Daca ai activat din bp/settings: show expert ecm info < window. Iti apare caidul corect si hops de unde vine.
    0100:003311 # caid, cod seca

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Culmeaaa....am un peer care imi vine din hop 1 deschide ,dar am mai pus 1 linie Csat FR
    si de cand am pus-o nu mai deschide de la acel peer ci imi apare ultima linie pusa se inverzeste imi arata hop 1 dar nu deschide....si culmea cardul nu-i fake caci am dat pe 19est pe canalsat france si deschide tot de la el,nu as vrea sa-i pun 0500 in coada caci nu cred ca mai deschide canalsat france .Am pus si cu prio am scos prio dar tot asa....daca ii pun 0500 in coada vine de la celalat peer din hop 1 si cand imi deschide de la el se inverzeste V si merge.Deci e vorba de canalul BRAVA HD.

    Era undeva postat pe site caidurile ce se pun in coada liniei C dar nu gasesc,nu mai stiu cum se intitula topicul....

  12. #12
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Culmeaaa....am un peer care imi vine din hop 1 deschide ,dar am mai pus 1 linie Csat FR
    si de cand am pus-o nu mai deschide de la acel peer ci imi apare ultima linie pusa se inverzeste imi arata hop 1 dar nu deschide....si culmea cardul nu-i fake caci am dat pe 19est pe canalsat france si deschide tot de la el,nu as vrea sa-i pun 0500 in coada caci nu cred ca mai deschide canalsat france .Am pus si cu prio am scos prio dar tot asa....daca ii pun 0500 in coada vine de la celalat peer din hop 1 si cand imi deschide de la el se inverzeste V si merge.Deci e vorba de canalul BRAVA HD.

    Era undeva postat pe site caidurile ce se pun in coada liniei C dar nu gasesc,nu mai stiu cum se intitula topicul....
    Pentru a bloca Via3 pentru HD-rile Csat pune in prio liniile astea:
    I: 0500:032820:23F1 " Canal+ HD "
    I: 0500:032820:23F2 " National Geographic HD France "
    I: 0500:032820:23F3 " France 2 HD "
    I: 0500:032820:23F4 " TF 1 HD "
    I: 0500:032820:23F5 " Discovery HD Showcase "
    I: 0500:032820:2455 " Cinecinema Premier HD "
    I: 0500:032820:2456 " 13Eme Rue HD "
    I: 0500:032820:2457 " Disney Cinemagic HD "
    I: 0500:032820:2458 " Arte HD "
    I: 0500:032820:245E " M6 HD "
    I: 0500:032820:26AD " Ushuaia TV HD "
    I: 0500:032820:26AE " SyFy Universal HD France "
    I: 0500:032820:26AF " Eurosport HD "
    I: 0500:032820:26B0 " Brava HDTV "
    I: 0500:032820:26B1 " Penthouse HD "
    I: 0500:032820:6FB8 " MTVNHD "
    Last edited by crf23; 30th May 2010 at 22:14. Reason: Revizuit conform kingofsat

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat,am pus in coada liniei C la peerul care imi arata hop 1 dar nu imi deschidea..ramanea pe verde,arata hop1 dar pauza... C............0100:00006d,0500:000000,0500:018820,0 500:009c00,0100:000000 ....cum am pus asta in coada liniei....tot din viacess decodeaza dar de la alt peer tot hop 1 si in viacess
    Am incercat si cu prio si fara prio nimic....
    Inca ceva ce nu pricep in acest program Cardsharing-X Control v1.0.3 daca dau la provideri,imi arata cu rosu unele carduri FAKE.....e bine acele caiduri fake sa le copii si sa le pun in coada liniei C ca sa nu-mi mai intre carduri FAKE? Peerul la care am pus in coada liniei C...acele caiduri nu mai are 5 carduri hop 1 ci 3....si totusi alte canale imi deschidea de la el de pe CSAT in hop 1...dar nu deschidea brava deloc si imi bloca si alte carduri sa se deschida.....mari sant tainele s....gului...

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Minunea a tinut vre-o 3 ore si nu mai merge...a intrat alt peer cu hop 1 se inverzeste ca si cum ar merge dar ramane ecran negru....acu trebuie sa-i pun si la acest peer in coada acelasi sir de caiduri....culmea ca peerul care mergea nu a dat reboot ci pur si simplu sa blocat imaginea si a intrat alt card din hop 1 dar nu deschide..... ce poate fi...

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ehhe asa invata omul lucrurile cand isi bate capul singur iata ce am descoperit....
    in bp/settings/infobar/ show expert ecm info < window. si acolo imi spune aceste info despre fiecare canal...ex BRAVA TV HD...CAID 0500:32820....am pus asta in coada liniei C si nu mai anuleaza tot prov csat de la acel peer ci numai acel canal care nu se deschidea de la el si nici nu dadea voie la alte carduri sa intre(cu toate ca el are card valit canalsat france si deschide programele,le-am testat)....acum da voie sa intre de la alt peer in hop 1 si merge...sper sa mearga cu aceasta metoda...poate intre timp cu experientele mele gasesc ceva chei pt boom.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top