Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: 8000 / CCcam

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default 8000 / CCcam

    Duce 8000 mai mult de 30 peers pe CCcam, sau are aceeasi problema ca si 800?
    Pe LAN ma intereseaza, nu pe WLAN.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de dus duce

    numai ca - folosind Lan- cind schimbi ceva in cfg. iti pica totul chiar si Netul -

    cel putin la mine era asa

    cu Wlan- No problem

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci aceeasi poveste si cu dm8000?
    Mai confirma cineva?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cccam start cu 30 linii. adaugi intre 1-3 , testat pana la 50 linii C< Ok.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu cum socotiti voi liniile, eu am 36 peer pe o clona dm800, adica 36 linii C si 36 linii F deci in total 72 si doar servere "grele" din extern care gestioneaza o gramada de carduri si nu am nici o problema pe LAN ori de cate ori restartez;pe WLAN nu am testat inca pt. ca nu am stick USB;din ce am tot auzit pe aici (probleme), imi venea sa reduc la 20-25 si restul sa-i pun pe boxuri cu enigma1 dar vazand ca nu sunt probleme am lasat asa deocamdata

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    nu stiu cum socotiti voi liniile, eu am 36 peer pe o clona dm800, adica 36 linii C si 36 linii F deci in total 72
    Liniile C fac probleme F nu au nici o importanta, poti sa ai 200...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    confirm si eu ,aceiasi problema ,ori ce schimbare in cccam conf si imi cade netul ,am 40 C line ,a reusit cineva sa rezolve problema asta?

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @feeryca
    cam la 10 linii din cfg-ul tau, pune la liniile care crezi ca nu sunt asa imp.in fata la ,c,asa #C: ...si ai sa vezi dif.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am 49 bucazele

    si decind am trecut pe WLAN cu FritzBox- NU mai am probleme de acest gen- ca sunt deranjat cind fac schimbari in cfg-

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    eu am 49 bucazele

    si decind am trecut pe WLAN cu FritzBox- NU mai am probleme de acest gen- ca sunt deranjat cind fac schimbari in cfg-
    Totusi la dm 800 nu am observat cand se modifica ceva in cccam cfg sa faca probleme netul.

  11. #11
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la dm8000 nu pica netul daca schimbi ceva in config, egal ca este pe lan sau wlan, probabil problema este doar de ordin local, de peste un an de cind il detin nu mi s-a intimplat niciodata.
    Last edited by search; 16th February 2010 at 18:51.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am 54 de linii on DM800 pe LAN.
    Nu pica netul niciodata cand fac schimbari in cccam cfg ...
    Nu am avut problema asta.Pe wlan nu testat ca nu aveam de ce...
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top