Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default Iar a picat Sky Italia?

    Iar a picat Sky Italia? Poate sa confirme cineva.Eu nu mai vad nimic de azi!

    Respect

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai arunca o privire si pe la sectiunea RDI - Romana ...

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=20211

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default response

    Cu Alt-D*b se vad toate.Chestia nasoala ca eu n-am sunet in acest program.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ....greseala mea ca nu am cautat inainte si am postat fara sa ma documentez. acum am rezolvat.multumesc pt ajutor.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    din 16 iunie 2004 nu imi mai merge pe ss2 sky iatalia de pe hotbird 13 nici in progdvb ,nici in altdvb.

    VA ROG FOARTE MULT SA MA AJUTATI( am de peste un an ss2 care lam luat pentru canale de muzica ,dar de 5 zile am prins skyitalia unde am vazut cele mai tari canale de muzica --> CU MULT MAI MAI TARI DECIT
    TOT CE PRIND LA UN LOC ) !

    VA MULTUMESC

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai da tare mai esti obsedat de sky prograamul de noapte ...tu nu stii saa citesti da un search

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate te referi la Canale de RAdio Muzicale - tematice la programe Tv stau destul de slab asa cred eu
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin...ca sa spun ca au inceput sa pice Prima fila.De la 1 la 4 nu mai imi merg.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dadius
    Revin...ca sa spun ca au inceput sa pice Prima fila.De la 1 la 4 nu mai imi merg.
    ... dacà ne zici shi ce scule ai ? DREAM, DBOX sau SS2 ?

    Bafta,
    zumeo

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Skystar2.Dupa ce au schimbat frecventele am rescanat tot si mi-au mers toate. Asta se intampla ieri seara.Azi in cursul zilei am observat ca nu se mai vad Pr*****la1-4.Restul inca imi merg.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as mai adauga ca am observat ca ,key'le sunt in ordine in yanksee.in altdvb keita galbena de jos se invarte si ramane galbena.se comporta ca si cand totul ar fi OK.dar nu porneste nici imaginea nici sunetul. am rescanat transporderul de n...ori si nu isi da drumul.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba provu(70,71,72) sau mai misca-te pe alte canale si intoarce-te pe el (cateodata mai da muci - da merge intotdeauna)

    oricum mie imi merg toate canalele
    O problema inteleasa = pe jumatate rezolvata !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-un final am schimbat manual ECM'urile si acum merg.Nu stiu care e treaba nici acum? De ce mi s-a intamplat chestia asta?

    Respect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Au picat spaniolii ?
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 20th September 2006, 07:31
  2. thepiratebay.org e picat
    By SkySnows in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2006, 03:32
  3. Replies: 0
    Last Post: 1st February 2006, 13:50
  4. a picat shi freextv-ul
    By ghettoman in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th June 2004, 13:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top