Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Montare antena

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Montare antena

    daca cineva a mai montat un Wireless la etajul 4 an casa liftului , un exemplu pt transmitera semnalului video si audio iar receptia se face la partier.Problema e ca nu se pot trage cabluri interioarte iar administratia nu lasa nimic pe exterior, din cate eu stiu si am montat e de 30m , am cautat pe net dar nu am gasit nimic peste 30m exteriori parca ar fi un Philips slv 5400 care ar avea o distanata mai mare ,dar nu am gasit date tehnice.multumesc
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blocul e nou asa ca liful sau mai bine zis motorul si celelate componente nu sant an casa liftului acea camera asa zisa casa liftului e goala are dor o priza si un bec sa vorbit cu aministratorul si se poate utiliza acea ancapere problema e ca nu avem nici o modalitate de a trece cabluri pana la partier fara a nu se vede niciunul.mersi
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exact vreu sa montez o antena pe bloc, problema e ca tuburile care sant pe casa scari ajung doar pana la etajul 1 la parter o sa se deschida un bar,care nu are aces la tuburile interioare nu se poate pune masca su face gauri asa ca unica solutie ar vi un Wireless.
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna idee o sa verific
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc nirolf(florin) sa rezolvat cu aerisirea de la baie
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default solutie

    daca vrei sa asiguri un cimp radio suficient la receptoare in banda asta 2400 – 2483,5 MHz , fie el si bloc de 10 etaje...solutia este urmatoarea, tinind cont ca puterea aparent radiata a echipamentului este max. 10mW EIRP (vezi standardul EN 300 440-2):

    1. cumperi 1 bucata antena california amplifier de la mondoplast
    http://www.mondoplast.ro/Antena-2-4G...G24-pg_ft-1318

    2. o instalezi pe acoperis cu tilt=-90 grade, adica la verticala cu reflectorul in sus.

    3. NUMAI daca ai pierderi semnificative pe feeder le poti compensa cu un booster de pina la de 0.5-1 W (intreaba la mondoplast), instalat imediat la iesirea emitatorului. De preferat sa ai cablu cit mai scurt si cit mai bun (pierderi mici).

    PS. Vezi ca antena recomandata este destul de directiva! Daca nu esti sigur ca intri cu receptoarele in lobul principal al antenei (nu stiu pe ce raza vrei sa te duci cu receptoarele) alege o alta antena cu directivitate mai buna (cistig mai mic)

    PS2: Nu incerca sa gasesti echipamente cu putere (radio) mai mare ca nu gasesti. Tot ce e pentru EU are max 10mW.

    PS3: Daca ai rezolvat altfel....tine minte totusi si ideea mea

    Toate bune.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    portugal algarve
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata nu am montat nimic abia luni seara o sa am timp,acel tub exista dar nu stiu anca daca o sa reusesc sa trec cablurile, iar distanta cred ca e an jur la 50m+un perete de caramida.Multumesc pt sugestie
    1Digi Extra Complet+1Max+1FergusonAF3018+SkyStar HD2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top