Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 "FATAL ERROR but NOT record" Ajutor !! Sti

    Salutare


    Spuneti-mi va rog stie cineva ce se poate fi intamplat la un DM500 care afiseaza si dupa flash-uire cu Gemini 2.40 aceeasta eroare?

    FATAL ERROR

    but NOT record
    OK


    La Ok apasat face reboot si afiseaza aceiasi eroare



    Mersi pentru orice sfat

    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un "flash erase" cu dreamup si pune-o din nou, cand intreaba "Perform a flash erase?" Da click pe "Ja".

    Dreamup il poti lua de aici:
    DreamUp 1.1.0.1 beta

    Later edit:

    Vezi sa ai si serial si UTP si baga-i "Use network"
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba tocmai , fara network , cu cablu serial .

  4. #4
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca postez in timp ce face upload la imagine ...
    Dupa ce am dat ERASE si apoi am facut upload la imaginea 109.1d_SDT_DaVinci5.zip de pe http://www.satnews.tv/ , nu mai reactiona in nici un fel la telecomanda
    acum fac erase +upload gemini2.40

    revin

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la ce rezultat ai ajuns?


  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A rezolvat cu serialul. DreamUp sa traiasca.

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Ba tocmai , fara network , cu cablu serial .
    SI serial SI network, ca sa faca uploadul repede, erase-ul din cate stiu tot pe serial il face.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei lucru de calitate , lucreaza cu serialul.

  9. #9
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Daca vrei lucru de calitate , lucreaza cu serialul.
    zici tu ceva , insa pana acum, dreamup s-a comportat exceptional si cu netu legat.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti pot da 10 motive pentru care un upload cu reteaua se poate rata .

  11. #11
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Iti pot da 10 motive pentru care un upload cu reteaua se poate rata .
    Io zic ca tcp/ip si/sau UDP (nu stiu cum lucra dreamup) is motive suficiente
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  12. #12
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am promis ca revin cu amanunte, iata deci firul evenimentelor:


    Sun Oct 23, 2005 4:07 pm
    -constat ca nu mai deschide nimic "cutia de aur"
    -cand apăs "Expert Setup"(blue panel) face reboot
    - cred ca e de la "cutia de aur" asa ca o reinstalez

    Sun Oct 23, 2005 4:16 pm
    -dupa reinstalare la fel --> ma hotarasc sa ii dau "factory reset " si procedez in consecintza...
    -System PAL
    -Motorizare-Complex
    -GO TO Function Lat si Long exacte
    -Automatic transponder scan (pe sirius ) si stupoare .. NIMIC .. încerc si alti sateliti si degeaba
    -DM500 duce motorul antenei intr-o pozitie cel putin ciudata ( un fel de Yoga) , pt sirius
    se duce undeva spre hispasat trece de el si ramane blocat al capatul cursei
    -Incerc sa-l aranjez din Setings motor GO TO ...nimic
    -la W sau la E merge sa-l misc doar GO TO trimite pe STAB H-H120 sa loveasca antena de casa ...
    -Panica ... Factory Reset ... Procedura instalare ... LAT si LONG exacte
    Opaa .. ca-n doua lozuri .. LAT si LONG din nebagare de seama (numiti-o cum vreti): inversate in dreambox ...Mi-as! ... viceversa... normal ca dadea cu oala de toti peretii ..


    Sun Oct 23, 2005 4:36 pm
    -System PAL
    -Motorizare-Complex
    -GO TO Function Lat si Long exacte -de data aceasta corect
    -Aranjez reteaua (IP, gateway, dns)
    -Restart

    Sun Oct 23, 2005 4:43 pm
    -Blue Panel -Expert Setup OK
    -Inadyn configurare+start OK
    -Download Addons (Camd3.xx, Camd3 Settings+Key la zi )

    Sun Oct 23, 2005 4:48 pm
    -Restart Cam - Lumina pe MAX -(cu cartela inauntru cu chip-ul in jos )
    -Ma uit la emisiunea "Şerpi de top" pe National Geographic si vreau sa si inregistrez
    -mount-ul Mount în \mnt !nu! în \hdd cum ar fi normal -gresit - Unmont -failed ..;Mount xxx.xxx.xx \mnt OK
    -Editez rcdm5xxx.xml ca sa pot da rec direct din telecomanda -procedura extrasa de mine din internet si adaptata nevoilor mele
    -Reboot Restart cam -instal din nou "cutia de aur" si merge MAX în "cutia de aur" -nu in sharing inca -
    -Setez DVR pe butonul galben
    (! O idee ar fi aici de schimbat butonul galben in DVR la două apasari cum e acum "expert setup" la gemini 2.40 !)
    -Încerc sa dau rec si nu merge -normal nu e mountat hdd-ul
    -Verific File Mode .. Hdd e ok pot asculta manelele din directorul movies ma rog îmi dau seama de greseala si -Modific mount point-ul sa fie \hdd salvez si reboot
    -Încerc în blue panel -extra settings cu "cutia de aur" pornita si face REBOOT

    Sun Oct 23, 2005 5:17 pm
    -Îmi bag bigioarele si ies cu iubita la o prajitura

    Sun Oct 23, 2005 5:31 pm
    -ma întorc si reiau procedura de la factory reset-
    -copiez local rcdm5xxx.xml si editez si il pun la loc cu ftp-ul
    -reboot -Primesc fatala eroare

    Sun Oct 23, 2005 5:48 pm
    -postez primul apel disperat de panica

    ..dupa aceea totul devine istorie
    MULTUMESC celor ce m-au ajutat si nu m-au lasat prada disperarii!

    În acele momente grele nici site-ul ihaveadream nu mai mergea ..
    In fine ..
    Cineva spunea ca orice gripa are un tratament.
    La drimboaxa mea cablul serial a fost salvarea :
    -si aici am intampinat greutati

    Dupa prima flash-uire cu gemini2.40 aceiasi eroare ..
    Am flase-uit dupa cu daVinci (in megalomania mea credeam ca DM500 e un fel de Obilico del modo si ca toate imaginile sunt scrise pentru ea -evident ca NU a pornit
    In final am dat mai intai ERASE si dupa aia am flash-uit geminii2.40 din nou
    A MERS
    cu gemini2.40 vad ca merg foarte bine

    PS inca nu am modificat fiserul rcdm5xxx.xml asa ca totul poate sa reînceapa )


    <Toate cele bune si "Nu încercati acasa!">

    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  13. #13
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, cum as putea sa intru si eu in posesia procedurii de bulibashire a telecomenzii lu' 500 ca sa fac piticu sa trimita filmul spre hd de la pc cu o apasare de buton? (pe CIFS, of course) ?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Many thx, man
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgraded Digitallworld SFT190M but error "BOOT"
    By xtian001 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2006, 03:51
  2. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  3. "Error: SkyOpen()" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 31st May 2006, 08:29
  4. Error sending file "services" to the Dreambox
    By BABANOVAC1980 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 28th August 2005, 20:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top