Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Sony Bravia KDL-40P5500

    Salutare tuturor,

    am achizitionat de curand un Tv Sony Bravia KDL-40P5500....
    am insa 2 nelamuriri...

    1) in modalitate "Reglare Imagine"-"Mod Afisare" am urmatoarele optiuni: Stralucitor, Standard, Cinema,Fotgrafie...
    data fiind distanta relativ mica fata de tv (2.5m) vreau sa schimb optiunea pe o tonalitate mai inchisa si pun de ex. pe "Cinema".....insa dupa aprox. 5 minute imagine se "muta" automat pe "Stralucitor".

    2) in manualul Tv-ului este spcificata si functia PIP (Picture in Picture) insa este de negasit. http://www.sony.it/product/t32-p-ser...TechnicalSpecs

    Numai bine la toata lumea
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  2. #2
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Asta cu comutat singur pe stralucitor poate fi nashpa ....cat despre pip are dar numai in mod pc Adica daca ai imagine de pe PC atunci poti activa PIP.
    Dar despre comutare ....tu nu ai cumva sensor de lumina si este activat si atunci poate fi normal ?



  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Sony Bravia KDL-40P5500

    eu am un tv samsung care daca il setezi pe mod magazin,orice modificari de imagine,contrast ii faci dupa un timp revine la setari.Atunci trebuie setat mod casnic si atunci totul este ok

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Asta cu comutat singur pe stralucitor poate fi nashpa ....cat despre pip are dar numai in mod pc Adica daca ai imagine de pe PC atunci poti activa PIP.
    Dar despre comutare ....tu nu ai cumva sensor de lumina si este activat si atunci poate fi normal ?
    ...am conectat pe AV1 prin Scart DM500....si pe iesirea PC am conectat PC-ul prin cablu 15Dsub, asadar amandoua dispozitivele sunt conectate..nu stiu mai departe unde trebuie sa intru sa activez PIP...o sa mai caut

    cate despre mod imagine cred ca am rezolvat...

    Quote Originally Posted by vnyck1 View Post
    eu am un tv samsung care daca il setezi pe mod magazin,orice modificari de imagine,contrast ii faci dupa un timp revine la setari.Atunci trebuie setat mod casnic si atunci totul este ok
    ai dreptate, a trebuit sa intru in "Pornire Automata"-"Limba"-"Tara"-"Locatie (Acasa ori Magazin) , am ales "Acasa" si am refacut o scanare digital si analogic, dupa care totul a fost ok, imagine ramane pe optiunea pe care o doresc

    multumesc amandurora pentru raspunsuri
    numai bine
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    PAP (picture and picture) - cred ca i se spune, unul de la tuner sau AV altul de la PC.
    Apesi tasta options si apoi selectezi PAP (cel putin la Z4500).
    Incearca poate e la fel si la P5500.
    Daca nu ai gasit in manual modul de 'intrare' in PAP, cauta pe pagina Sony manualul
    modelului in alta limba sau versiune, poate gasesti ceva info util.

    Alf

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alf View Post
    PAP (picture and picture) - cred ca i se spune, unul de la tuner sau AV altul de la PC.
    Apesi tasta options si apoi selectezi PAP (cel putin la Z4500).
    Incearca poate e la fel si la P5500.
    Daca nu ai gasit in manual modul de 'intrare' in PAP, cauta pe pagina Sony manualul
    modelului in alta limba sau versiune, poate gasesti ceva info util.

    Alf
    nu, este de negasit...am descarcat manualul, l-am citit cu atentie, spune despre PIP cum ca ar fi disponibili, dar nu spune cum il activezi!
    poate altcineva cu acelasi model de TV sa-mi confirme daca a gasit aceasta optiune

    toate bune
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  7. #7
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine in timp ce tv este conectat la PC prin portul vga apas tasta tools si imi apare optiunea pip de la intrarea prin cablu coaxial.Daca e conectat numai prin scart sau av nu apare.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    La mine in timp ce tv este conectat la PC prin portul vga apas tasta tools si imi apare optiunea pip de la intrarea prin cablu coaxial.Daca e conectat numai prin scart sau av nu apare.
    atunci asta pare sa fie problema...intre av si pc nu functioneaza...
    eu nu am cablu conectat pentru ca nu detin antena terestra...nici ptr analogic nici ptr digital deocamdata!

    multumesc de info..
    toate bune
    DM500+DM800 si nimic mai mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top