Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: pe wireless

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default pe wireless

    Seara buna!
    As putea lega un dm500 la o retea wireless?
    Nu as vrea sa mai trag cablu utp pana la el.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    cred ca ar merge cu un acces point, dar iese prea scump, mai bine gasesti o solutie si tragi cablu


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    cred ca ar merge cu un acces point, dar iese prea scump, mai bine gasesti o solutie si tragi cablu
    Access point gasesti la 40 ron.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg la ce trebuie acces point. Eu am un router wireless si n-as mai vrea sa trag cablu ca stri toata casa.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    routerul emite wirelles. acces point-ul amplasat langa receptor primeste semnalul si il transmite acestuia prin cablu utp.
    daca gresesc cu ceva rog pe cei care se pricep mai bine sa ma corecteze.
    unde sunt AP cu 40 ron ? nu am gasit.
    Last edited by marcmsi; 10th February 2010 at 00:50.


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai routerul si access pointul comunica prin wifi si il pui langa dream accessul din care cu un cablu legi la dream.


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    se pare ca nu am gresit.


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect corect
    Ce simplu, nu m-am gandit la asta deloc.
    Multumesc tare mult pentru informati si sfaturi.
    Happy sharing.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @fone

    sa-mi zici si mie te rog daca ai reusit sa faci legatura intre dm si reteaua wireless .
    ce configuratie ai dat la AP si la dm

    mersi

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva cu asa ceva?pare destul de interesant + are un USB ptr un eventual mini cooler
    http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    intradevar este interesant, dar la cat costa si cum nu se gaseste pe la noi, cred ca tot cu AP este mai usor, plus ca un AP se poate folosi si pentru alte conexiuni. fiecare alege ce vrea.


  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc streaming prin access point ( cel la 40 ron de care ziceam mai sus).

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    recomand insalatia electrica

    es foare repede de instalat




    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    recomand insalatia electrica

    es foare repede de instalat

    Doar ca in momentul cand cumperi un portabil se presupune ca acesta e "portabil" ... nu il mai tii in priza (sau cel putin asta ar fi ideea).

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone View Post
    Seara buna!
    As putea lega un dm500 la o retea wireless?
    Nu as vrea sa mai trag cablu utp pana la el.

    salut,

    daca te ajutä eu am 3 adaptoare la curent electric 1 la router de unde isi ia semnal si il dä mai departe la 2 x dormitoare deja de 2 ani.... si merge okay

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top