Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Va rog, o explicatie.

    Salut,
    Dupa ce am facut o noapte alba, am schimbat 3 imagini, am dat factory reset de 100 de ori, am reincarcat imaginea de 50 de ori tot nu imi dau seama cum se intmpla urmatorul fenomen cu boxurile mele(5620 si 500+). Scanez 10 sateliti (asa am configuratia pe casa).
    Totul decurge ok. Cand ma uit in lista imi apar mii de " found new flag" nu va zic ca le-am luat si manual: remove,remove,remove...de nu mai pot ochii. Ei, dupa primul reboot REAPAR nenorocitele. Mai grav este ca vreau sa sterg si canalele deocheate ca mai umbla copii si nu vreau sa se sperie dar si alea imi reapar. Rulez gemini 4.70 pe ambele boxuri si la ambele am aceiasi problema.
    P.S. Am pus si settinguri gata facute de oameni bine voitori dar tot degeaba...
    Va rog daca stiti o solutie sa ma ajutati ca-mi plesneste capul de nervi...
    P.S.2 Canalele deocheate le-am "codat" intr-un final dar tot nu sant satisfacut...vreau sa dispara de tot.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-ti spun cum sa faci si merge, scoti semnatura aia ?
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa modificarile dorite inchide enigma fortat, fara gingasii
    in telnet:
    Code:
    killall -9 enigma

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    dupa modificarile dorite inchide enigma fortat, fara gingasii
    in telnet:
    Code:
    killall -9 enigma
    Am incercat si asa dar fara rezultat...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Daca-ti spun cum sa faci si merge, scoti semnatura aia ?
    Daca functioneaza varianta ta, Scot semnatura promit

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Dreamboxeditor. In coloana din stinga, la servicii stergi toate canalale xxx. Daca le ai in ordine alfabetica o sa le gasesti destul de usor. Le selectezi, apoi click dreapta 'Delete services'. Inainte de asta iti notezi vrecventele transponderelor pe care sint ele. Dupa stergere dai Save. Apoi te duci la Tools la editare transpondere si stergi acele transpondere . De obicei frecventele alea contin doar canale x, asa ca e foarte putin probabil sa stergi altceva.
    Astea ti le-am spus din aduceri aminte, sint la serviciu si nu pot sa vad exact. Deseara ajung acasa si iti spun exact daca mai e ceva. daca vrei iti trimit si setarile mele macar sa faci proba sa vezi ca e ok.
    Metoda merge foarte bine, nu am canale x pe receptor dar daca pui setinguri de pe net ele or sa iti revina
    SHALOM

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa incerc mai pe seara, daca nu merge pun semnatura inapoi adica pun doua, una si cu rapid...
    Da cu "new found flag" cum ramane?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, daca nu merge pui inapoi; cu flagurile nu stiu sigur, si eu tot manual le fac sa dispara in urmatorul mod: dupa ce dau catare si imi gaseste canale noi, ma duc in lista cu toti satelitii (buton rosu cind esti in lista de programe) Acolo ma duc pe satelitul respectiv in lista de New si le scot flagul manual doar canalelor care ma intereseaza, nu ma complic sa scot de la toate- in timp ce sint pe programul respectiv. Poate merge si altfel, nu stiu. Apoi saslvez lista in PC si o incarc iar in dream.
    Eu folosesc listele de buchete, adica nu stau niciodata pe Servicii (listoiul ala lung cu toate programele din Dream). iti trimit deseara settingul meu sa vezi cum arata.
    SHALOM

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Predeal
    Posts
    286
    Posts Thanks / Likes

    Default

    flagurile le scoţi tot din editor, selectezi serviciile, apoi dai click dreapta si „remove new found flag”

    eventual dezactivezi şi scanarea din background...

    ps: de ce să scoată bre semnătura? aia cu slamfm e faină, bun postu de radio, despre steaua nu comentez...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zippy99 View Post
    ps: de ce să scoată bre semnătura? aia cu slamfm e faină, bun postu de radio, despre steaua nu comentez...
    era alta, a scos-o deja...
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Predeal
    Posts
    286
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot cu flaguri?

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe un alt forum:

    RE: How do I PERMANENTLY delete a channel?it is not possible to delete channels in the list called "all channels"

    Every time you are on 1 channel on the same transponder the hole transponder will scanned in background

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Predeal
    Posts
    286
    Posts Thanks / Likes

    Default

    păi nu auzi că poţi dezactiva scanarea din background?

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zippy99 View Post
    păi nu auzi că poţi dezactiva scanarea din background?
    aud da` nu pricep ca nu gasesc nicaeri optiunea in editor

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Predeal
    Posts
    286
    Posts Thanks / Likes

    Default

    păi opţiunea nu e in editor, e prin meniul receiverului

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top