Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default 5 lnb-uri la un singur receptor

    Am deja 4 lnb puse pe doua antene ofset (3 pe una de 0.9 , 1 pe una de 0.8 ovala ) ,diseq 4 intrari 1 iesire . Vreau sa folosesc si vechiul diseq 2 intrari 1 iesire , oare se poate ? Am un receptor KAON KSC 570 . Nu am acum datele comutatoarelor . Nu pot renunta la acest sistem prin diseq ptr ca este cea mai rapida modalitate de a schimba satelitii si nu i-mi mai permit o alta cheltuiala in plus ( totul a fost luat treptat ,nu tot odata ,spun asta ptr a nu fi judecat gresit de altii ca nu am facut instalatia mobila de la inceput ) . Pot face acest sistem ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca receptorul are optiunea DiseqC Repeat . In acest caz poti rezolva problema asezind switch-urile in cascada.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bogdan 1475:
    Vezi daca receptorul are optiunea DiseqC Repeat . In acest caz poti rezolva problema asezind switch-urile in cascada
    .

    interesant.poti sa explici mai pe larg cum se poate cascada doua disecq(
    caz in care nici unul dintre ele nu sint construite pentru a fi cascadate)unde se pun intrarile si unde iesirile? cred ca ai ajuta pe foarte multa lume. noroc,nirolf

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are aceasta optiune receptorul, in cazul asta cum se poate rezolva problema ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.satellite-heaven.de/index...c_and_more.htm


    probabil aceasta pagina va da raspuns la multe intrebari de genul acesta
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 receptoare si un singur abo la Boom?????
    By petrica_dumitriu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 4th May 2006, 07:37
  2. Monteza-ti singur antena { Max-tv}
    By [email protected] in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 16th February 2006, 21:05
  3. TPS continua singur???
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 19th January 2006, 12:47
  4. Cu un singur abonament si implicit o cartela(ex la MAX TV);
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 6th October 2005, 21:06
  5. 3 receptoare sat. Digi(rcs) ,un singur LNB Gold
    By lverestiuc in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 21st May 2005, 21:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top