Nu că ar fi un subiect important această ştire, nsă dacă v-aţi ntrebat vreodată ce e cu acel carton cu Good Life Channel de pe Amos, iată răspunsul.

Gigi Becali şi-a cumpărat o televiziune care acum riscă să fie nchisă. Politicianul a preluat n urmă cu un an postul Good Life Channel, dar nu s-a ocupat de el. Acum, e la un pas să-şi piardă licenţa.

Deşi este unicul acţionar al postului televiziune, Gigi Becali a ntrziat depunerea actelor la Registrul Comerţului şi a ncercat să păstreze ct mai mult discreţia. Suma pe care a investit-o latifundiarul este de aproape un milion de euro. El a plătit 230.000 de euro bani gheaţă" şi a preluat firma cu datorii care nsumau cteva sute de mii de euro.

Becali a luat postul de televiziune strict pentru licenţă, el urmnd să cumpere echipamente noi, n valoare de peste 3 milioane de euro. La ncheierea contractelor de vnzare-cumpărare, rugămintea a fost să depună actele la Camera de Comerţ după ntreaga perioadă electorală, ntruct nu vrea să creadă lumea că şi-a luat televiziune pentru a-şi face publicitate"
, a declarat n exclusivitate pentru Click! Adrian Dinescu, fostul proprietar.

n urmă cu cteva zile, postul de televiziune a primit o somaţie publică de la CNA, care spune că dacă n termen de 60 de zile nu vor rula producţii noi şi transmisiuni live va pierde licenţa postului de televiziune.
Omul de afaceri povesteşte că s-a simţit forţat de mprejurări să-i vndă televiziunea lui Gigi Becali la un preţ att de mic. Iniţial am vndut televiziunea unui grup de investitori, printre care Ovidiu Miculescu, care a devenit acţionar şi director general al postului pentru suma de 2,3 milioane de euro. Din aceşti bani nu s-au achitat dect două tranşe. n urma datoriilor făcute de aceştia n timpul conducerii postului, acesta a nceput să emită numai reluări. A nceput să fie scos din grilele de cablu şi astfel să i scadă valoarea şi să acumuleze datorii de cteva sute de mii de euro", spune Adrian Dinescu.

El i-a vndut lui Becali

Adrian Dinescu este un cunoscut om de afaceri n domeniul media, fiind proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute case de producţie, Show Time Production.

Pe lngă mai multe canale de televiziune on-line acesta deţine şi una dintre cele mai importante platforme de transmisii video n timp real. Dinescu este şi fondatorul primului post de infobusiness din Romnia, Partener tv.
(Click.ro)