Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default HBO-urile, Cinemax la liber pe Digi...

    ...daca intereseaza pe cineva...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu-s
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..eu le aveam sterse din grila...si am dat ieri o revenire la setarile din fabrica si la aranjarea canalelor am constatat ca merg...deja am vazut 2 filme pe HBO....am pachetul extra 1 ..

    ..nu se pune problema sa fie luna gratuita pentru ca am schimbat cartelele...pentru ca sunt schimbate de vreo 3 luni...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine HBO 2 merge numai, celelalte nu
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scanat si nu merg deloc, a mai trebuit sa si rearanjez lista
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..inseamna ca sunt la liber in mod aleator ..

    ..pe HBO 2 imi apare din cand in cand Nota 10 peste imagine...dar ii dau ok de 2 ori si dispare...si imaginea merge in continuare...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    ..pe HBO 2 imi apare din cand in cand Nota 10 peste imagine
    Scoate cartela si va merge perfect fara intreruperi.
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by A Viszkis View Post
    Scoate cartela si va merge perfect fara intreruperi.
    ..nu m-am exprimat ok mai sus..
    ..apare uneori doar cand comut de pe un alt post pe el...nu in timp ce vizionez...asa ca..nu e nevoie
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hargitai fenyves erdo :)
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default numai hbo2

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    ...daca intereseaza pe cineva...
    mie nu merge decat hbo2 restul e codat

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default hbo2

    Quote Originally Posted by hunor80 View Post
    mie nu merge decat hbo2 restul e codat
    Este si HBO2? de cand?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by erast View Post
    Este si HBO2? de cand?
    ..da..din pacate cu audio doar in maghiara si ceha..si in plus fata de astea...subtitrare in slovaca..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va referiti la decodare temporara, Integrala sau Partiala, si "aleatorie" -a pachetului 'H.B.O. MAX Pack' de pe DIGI T.V. SATELIT ROMANIA, sau a celui Maghiar difuzat pe DIGI T.V. SATELIT pt. UNGARIA..?


    Fiindca, Da, pt. UNGARIA, CEHIA, SLOVACIA, exista si H.B.O. 2, pe langa H.B.O. (1), H.B.O. COMEDY, CINEMAX INTERNATIONAL C.E. si CINEMAX 2 C.E. ...

    http://www.hbo.hu/HBO2.aspx

    http://www.hbo.cz/HBO2.aspx

    http://www.hbo.sk/HBO2.aspx
    Last edited by Renul; 7th February 2010 at 20:52.

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    king of sat Intelsat 10-02 (1W) - RCS DigiTV: HBO 2 Central Europe is now transmitted Free To Air (12563.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4 SID:2630 PID:593/3005 Czech,826 Hungarian). (2010-02-06 22h10)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hargitai fenyves erdo :)
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy ;((

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    king of sat Intelsat 10-02 (1W) - RCS DigiTV: HBO 2 Central Europe is now transmitted Free To Air (12563.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4 SID:2630 PID:593/3005 Czech,826 Hungarian). (2010-02-06 22h10)
    din pacate deja este codat la loc.orice minune tine 3 zile ;((

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca zicea Fanta pe undeva, faptul ca in Romania HBO2 nu are nici-o sansa de a fi transmis cu licenta/legal datorita numarului foarte mic de abonati . Ce am observat ca HBO2 (cel putin unele filme) erau transmise 16:9. La noi de ce nu se poate, daca tot este paytv?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top