Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default programe amestecate

    Am un Hyundai dublu de la Digi si de cate ori apare vreun program nou, scanez tp-ul dar dupa scanare programele pe care eu ma straduiesc sa le tin intr-o anumita ordine se amesteca indiferent daca sunt sub forma de lista completa sau lista canale preferate. Exista vreo solutie ca sa nu se mai amestece si cand scanez sa-mi apara la sfarsit?
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Tg Mures
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu cand am adaugat programele de pe thor5 si thor6 si totalul(canalelor) mi-a trecut de 200 si erau scrise cu rosu(de la 200 in sus) Sa vezi atunci distractie:le aranjam incepand de la 1,asa cum aveam eu lista de ani de zile si cand ajungeam pe la 30...erau din nou date peste cap! M-a tot chinuit asa de vreo 7-8 ori pana cand au ramas in sfarsit. Am observat ca dupa 170 au continuat direct cu 200,201 si dupa vreo 2 restartari deabia,s-au pus in continuare,171,172...etc! Cred ca e vorba de softul hyundai-ului,se zapaceste peste 200,se vede treaba ca nu erau pregatite sa suporte atatea canale si asta tre sa ne bucure in final! Bravo DIGI si la mai multe

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singura solutie e sa salvati lista prin cablul rs232 in calculator si sa o reincarcati cu modificarile facute manual ... ups...hyundai n-are mufa rs232 ) ..atunci nu ramane decat sa butonati pana faceti basici . M-a pus naiba si la Humax-ul meu am activat "Actualizare canal dinamic" si apoi da-i si aranjeaza pana mi-a venit rau , nu mai fac greseala asta . Macar Humax-ul la o scanare noua nu intercaleaza programele nou gasite printre cele vechi ci le duce la urma si astfel lista se pastreaza intacta.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by olivadi View Post
    Am observat ca dupa 170 au continuat direct cu 200,201 si dupa vreo 2 restartari deabia,s-au pus in continuare,171,172...etc
    Da n-am inteles de ce tii tu alea 170 de canale (poate doar sa te lauzi la prieteni cu bogatia Digi) din moment ce daca ai pachet full pe Romania iti merg maxim 90 , restul Nota 10 .
    Primele 200 de pozitii sunt rezervate Digi asa ca daca scanezi bulgarii sa zicem , astia intra de la 200 incolo si abia dupa aia poti sa-i aduci sub 200 insa doar prin inversare cu posturi Digi ceeace nu-ti recomand pentru ca de multe ori o sa ai " canalul nu functioneaza " la acele posturi si da-i iar resetare.....ufff

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Rosenau
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Da n-am inteles de ce tii tu alea 170 de canale (poate doar sa te lauzi la prieteni cu bogatia Digi) din moment ce daca ai pachet full pe Romania iti merg maxim 90 , restul Nota 10 .
    Primele 200 de pozitii sunt rezervate Digi asa ca daca scanezi bulgarii sa zicem , astia intra de la 200 incolo si abia dupa aia poti sa-i aduci sub 200 insa doar prin inversare cu posturi Digi ceeace nu-ti recomand pentru ca de multe ori o sa ai " canalul nu functioneaza " la acele posturi si da-i iar resetare.....ufff
    Cea mai mare harababura mi se face cand incer sa aduc City, Party si Mynele mai in fata, imi ia vre-o 15 minute sa le rearanjez
    Sa nu ai incredere in cineva care sangereaza 5 zile si nu moare

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Tg Mures
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Da n-am inteles de ce tii tu alea 170 de canale (poate doar sa te lauzi la prieteni cu bogatia Digi) din moment ce daca ai pachet full pe Romania iti merg maxim 90 , restul Nota 10 .
    Primele 200 de pozitii sunt rezervate Digi asa ca daca scanezi bulgarii sa zicem , astia intra de la 200 incolo si abia dupa aia poti sa-i aduci sub 200 insa doar prin inversare cu posturi Digi ceeace nu-ti recomand pentru ca de multe ori o sa ai " canalul nu functioneaza " la acele posturi si da-i iar resetare.....ufff
    Salutare!Pai e simplu : pt ca din cand in cand scanez satelitul sa vad ce noutati mai apar(asta cand nu verific aici,pe flysat sau pe celalalt forum) si oricum se adauga si ma zapacesc de nu ma vad,asa ca ii am pe ai nostrii romanasi pana pe la 100 si ....umplutura dupa aceea. Si de laudat...nu cred,am trecut de faza aia,crede-ma! Oricum,mersi frumos de lamuriri si..asta este,atata bai,butonam ca merita efortul,atata avem noi astia de departe de acasa!
    Last edited by olivadi; 7th February 2010 at 00:30.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by olivadi View Post
    Salutare!Pai e simplu : pt ca din cand in cand scanez satelitul sa vad ce noutati mai apar(asta cand nu verific aici,pe flysat sau pe celalalt forum) si oricum se adauga si ma zapacesc de nu ma vad,asa ca ii am pe ai nostrii romanasi pana pe la 100 si ....umplutura dupa aceea. Si de laudat...nu cred,am trecut de faza aia,crede-ma! Oricum,mersi frumos de lamuriri si..asta este,atata bai,butonam ca merita efortul,atata avem noi astia de departe de acasa!
    Mai exista posibilitatea sa scanezi pe transponder dar chiar si asa le mai amesteca dar nu total si daca le ai memorate doar pe cele romanesti nu iti mai intra toate cele straine ci doar cele de pe TP-ul scanat.
    O solutie ar fi fost daca aveam posibilitatea ca in meniu de cautare sa introducem manual PID (luate de pe Flysat , sa zicem) pentru programele pe care dorim sa le gasim si atunci la scanare apareau doar acelea .

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Tg Mures
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Mai exista posibilitatea sa scanezi pe transponder dar chiar si asa le mai amesteca dar nu total si daca le ai memorate doar pe cele romanesti nu iti mai intra toate cele straine ci doar cele de pe TP-ul scanat.
    O solutie ar fi fost daca aveam posibilitatea ca in meniu de cautare sa introducem manual PID (luate de pe Flysat , sa zicem) pentru programele pe care dorim sa le gasim si atunci la scanare apareau doar acelea .
    Ai dreptate! Mai scanez si transporderele separat cateodata.Am un reciever pt fta,samsung si ala ma lasa sa pun manual pid si multe altele,dar in fine...sunt mai mult decat multumit si asa! De 5 ani conserva( cum e numit hyundai-ul)nu mi-a facut nicio problema majora !Atata bai ca mai tre sa aranjez! Te salut si ...o duminica frumoasa!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top