Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal Prima Fila

    Aveti semnal bun in zona Arges pentru Prima Fila sau alte programe din pachetul Sky Italia?
    Eu am offset de 1.6, lnb 0.6dB si SS1 prind la limita. Ziua, cel putin este semnalul inecat de zgomot. Noaptea ce este mai bine dar tot apar destul de multe macroblocuri.
    Cu SS2 nu prind nimic.

    Va multumesc,
    Cell1.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca eu, la Lugoj, cu offset de 1,2 si cu SS2 am semnal la Prima Fila de 78-80%, poti fi sigur ca si tu ar trebui sa ai, in conditiile date, semnal mai puternic.
    Incearca sa schimbi lnb-ul sau sa pozitionezi antena sau lnb-ul mai bine.
    Mai asteapta totusi si informatii de la cei din aceiasi zona cu tine.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    don` fanel cu tot respectul da esti cam pe linga
    1 semnalul "intra in tzara" prin banat deci e normal ca tu sa ai semnal bun iar argeshul care e in pareta ceallata de tzara sa schioapete
    2.daca esti atent is 3 categorii de prime : 1-5(11900H) care are semnalul cel mai puternic ,prima 6-12(11996V), cu cel mai slab semnal shi prima 13-17 cu semnalul intermediar "dintre prime".pe cele mai slabe mai rupe shi la mine, 35-40% semnal pe ss2 rev2.3 cu tot 2.1m-ul meu shi lnb invacom .

    am o rugaminte....de vrei satzi maresti nr de posturi foloseste sectiunea offtopic a forumului sau studiaza prima oara in problema la care dai replay.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ghettoman, nu sunt specialist, dar daca ai bagat de seama, omul facea referire la semnal slab pe mai toate canalele Sky.
    Este adevarat ca eu am semnal mai puternic in vest si din aceasta cauza am apreciat ca la o antena mai mare ca a mea si la doar 300km mai la est ar fi posibil sa prinda un semnal mai bun decat prinde acum, daca ar mai gadila putin antena.
    Am incercat doar sa ajut putin vazand ca nimeni n-o face.
    Esti rautacios afirmand ca ma intereseaza numarul aparitiilor pe site.
    N-am mai postat de zile intregi, iar cand am facut-o a fost doar ca sa mai dau si eu altora din ce am primit pe acest site.
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baieti de ce va certati ;noi suntem aici ca sa ne ajutam intre noi nu sa ne marim nr de posturi .

    KB

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma refer la Prima fila cu semnalul cel mai puternic. La cele mai slabe foarte rar apare cate tentativa de imagine.

    Astept raspunsuri de la cei din regiunea Arges si va rog sa nu va mai dati coate ca nu-i frumos.

    Cu respect,
    Cell1.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bucuresti - pe cele slabe obtin cu ss2 ,invacom 0,3db ,parab. 1,9 al reglata de mi-au sarit capacele 28% . pe echostar 2510 am semnal 42 si calitate 33 .
    ce zici ghettoman se poate mai mult sau schimb antena ?

    respect

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu
    Bucuresti - pe cele slabe obtin cu ss2 ,invacom 0,3db ,parab. 1,9 al reglata de mi-au sarit capacele 28% . pe echostar 2510 am semnal 42 si calitate 33 .
    ce zici ghettoman se poate mai mult sau schimb antena ?

    respect
    mai mult nu cred
    antenna upgrade la un 2.4

    referitor la discutzia de mai sus daca am greshit mea culpa de nu....
    is f suparat ca majoritatea replay la posturi is pe linga total. de ai ceva de zi zici de nu taci din gura.de curiozitate m-ati vazut pe mine ca dau ceva reply la receivere dijitale sau dreamboxuri ?

    ps.don` fanel eu is la 250 de km de arad unde se vede thoru cu 0,9 pe ss2.la mine cu 2.1 e cu macroblocuri in perioada 14-19 dupaia nici alea nu mai apar.nu stii cum dispare semnalul in restul tzarii .de aceea itzi recomandam o raita pe niste footprinturi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un 2.4 de la cine sugerezi?

    respect

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu
    un 2.4 de la cine sugerezi?

    respect
    sugerez un 2.5 de la supral.intrebarea e de unde o cumperi

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    altceva pe care se poate pune mina ? 2.4-2.5

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghettoman &don'fanu.......
    ce p*l*a mea aveti? mai calmativa..........
    va bateti in 'futprin-turi'?
    ehehee..///
    hai fiti baieti cuminti.........
    bine?
    zdravo
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesc "alt-ceva" in loc de progdvb sau sa zicem SkyView , am vreo sansa ca programe cu semnal 0 pe progdvb sa le vad dincolo?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca un program sau altul ti-ar da semnal mai bun!

    La Brasov cu 1.4 Al si Mti 0,6 si Tg 24 respectiv toate Prima Fila merg bine fara intreruperi.

    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreamboy ai ss1 nu ss2...........
    tuner semnificativ mai slab...
    apropo ai testat si un ss2, daca tot ai ss1?
    imi spui si mie comparatia castigului de semnal.........
    am degand sa-mi iau un ss1 rev 1.5
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prima Fila hacked
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 27
    Last Post: 12th January 2006, 08:08
  2. Mediaset prima and Prima fila channels
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2005, 00:54
  3. SKY Prima Fila
    By obélix in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th June 2005, 16:29
  4. prima fila nds?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 24th January 2005, 22:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top