Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Blocare DM 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare DM 500

    Seara buna!
    Am o problema cu dm 500, am focus full local, seara se blocheaza serverul, dar numai seara, am tot schimbat imaginea, ce-i de facut, e de la ecm? nu stiu nici macar ce reprezinta, am prea multi clienti, prea multe servere

    Multumesc mult. O seara buna.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default ?????????

    Aveti vreo idee ce este
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand cat spatiu mai ai, sau care este totalul pana acuma? Limiteaza la hop2...daca nu la hop1, fara limitare la card maxim la hop2 ceva de genul :
    C : server user parola no {0:0:2}
    F: user parola 2 0 0 {0:0:2}
    sau mai optiunea la linia C sa opresti doar localul si cardurile care iti deschid de la acel server ceva de genul no {0:0:1, 93b:0:2, 931:0:1}..dar trebuie sa sti de la cine deschide Sky IT ...sau alt provaider....trebuie sa sti CAIDUL la fiecare provaider...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand ar cam trebui sa ai o lista de ignore la fiecare linie C pentru ca, cccam sa poata gestiona mai bine cardurile si sa nu se incarce de facke-uri sau carduri expirate.

    Linia e in genul asta :

    { 0:0:2, 100:10, 100:11, 100:12, 100:13, 100:1c, 100:21, 100:25, 100:37, 100:65, 100:6b, 100:70, 100:81, 100:82, 100:83, 100:158, 100:15a, 100:202, 100:2e2, 100:331b, 100:331d, 100:3341, 100:4001, 100:4101, 100:4102, 100:4108, 100:5001, 100:5211, 100:5225, 100:a829, 500:1c10, 500:5500, 500:7000, 500:7c00, 500:8000, 500:8400, 500:8800, 500:8c00, 500:9400, 500:a000, 500:b000, 500:c400, 500:c410, 500:9c00, 500:e800, 500:e810, 500:10c00, 500:10c10, 500:10c20, 500:10c30, 500:10c40, 500:11000, 500:11c00, 500:12000, 500:15000, 500:16400, 500:18810, 500:18820, 500:19410, 500:1ac00, 500:20000, 500:20010, 500:20830, 500:20840, 500:20850, 500:20860, 500:20a10, 500:20a20, 500:20a30, 500:21100, 500:21120, 500:21210, 500:21c00, 500:22210, 500:22620, 500:22e10, 500:22f10, 500:24210, 500:24410, 500:24f10, 500:25110, 500:25120, 500:25910, 500:30a10, 500:30a20, 500:30a30, 500:30a40, 500:31b10, 500:32010, 500:32830, 500:32840, 500:32900, 500:32910, 500:32930, 500:32940, 500:32950, 500:fff400, 500:fff410, 500:fff430, 500:fff4a0, 500:fff4f0, 500:fff500, 500:fff530, 500:fff5f0, 500:fff710, 500:fff720, 500:fff780, 500:fff7e0, 0500:fff820, 500:fff830, 500:fff8a0, 500:fff8f0, 500:fff920, 500:fff9a0, 500:fffaa0, 500:fffd00, 500:ffffff, 604:4, 604:5, 604:6, 604:7, 604:9, 611:0, 626:0, 664:1, 668:1, 668:2, 668:3, d00:4, d00:8, d00:c, d00:14, d00:24, d00:5c, d00:60, d00:a0, d00:a4, d00:a8, d00:ac, d00:b0, d00:c4, d00:c8, d00:ca, d00:cc, d01:e8, d01:ec, d01:f0, d02:8c, d02:a4, d02:a8, d03:c, d03:10, d03:20, d03:c0, d03:c4, d05:c, d06:4, d06:c4, d06:c8, d06:cc, d07:18, d07:1c, d07:20, d08:18, d08:1c, d08:20, d0f:c, d0f:10, d22:8, d22:c, d22:10, d70:8, d70:c, d70:10, 1702:ffffff, 1801:401, 1801:1101, 1801:2011, 1801:4001, 1801:4101, 1801:4801, 1801:4901, 1801:4e01, 1801:4f01, 1801:7311, 1801:c102, 1810:4001, 1810:4101, 4a70:0 }

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    In primul rand ar cam trebui sa ai o lista de ignore la fiecare linie C pentru ca, cccam sa poata gestiona mai bine cardurile si sa nu se incarce de facke-uri sau carduri expirate.

    Linia e in genul asta :

    { 0:0:2, ...,1810:4001, 1810:4101, ... }
    De ce oare toata lumea pune caidul asta la expirate?Eu am un peer cu acest
    caid si deschide full,inclusiv meciuri de fotbal in taquilla ale lui Deportivo!Mentionez ca folosesc doar hop1!

  6. #6
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ovidiumarius...decat sa pui carnatul ala nu mai bine il faci sa ceara ce vrei tu? La mine deschide mai bine si mai rapid de cand am redus nr de carduri de la 6000 cate aveam in total cu hop2 la numai 600 cate am acum folosind metoda {0:0:1, 93b:0:2...si asa mai departe numai daca de la acel server mai deschide si alti provaiders...}

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Ovidiumarius...decat sa pui carnatul ala nu mai bine il faci sa ceara ce vrei tu? La mine deschide mai bine si mai rapid de cand am redus nr de carduri de la 6000 cate aveam in total cu hop2 la numai 600 cate am acum folosind metoda {0:0:1, 93b:0:2...si asa mai departe numai daca de la acel server mai deschide si alti provaiders...}
    Serverul il am pe ubuntu linux si merge perfect cu acel carnat.
    La server ma leg ca si client doar cu pc - flycccam(pierd o distanta) si acamd(nu pierd nici o distanta- acolo cer exact ce doresc sa vad( asta pe fiecare emulator in parte flycccam/acamd) si merge perfect. Aici avand carnati mult mai mari decat ce am pus acolo (reguli pentru fiecare canal din pachetele ce ma intereseaza.
    Pe receptoare folosesc alte emulatoare.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar nu e mai simplu sa pui acel carnat in cccam.prio? Asa sa pui la fiecare linie cred ca se aduna cam mult zic eu.

    Iar pentru @fone, se poate sa ai trafic prea mare, sau carduri prea multe. Eu nu tin deloc hop2, am doar hop1. Si nu am probleme deloc si am peste 150 de linii.
    Last edited by ionut_m_bv; 6th February 2010 at 16:11.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e acelasi lucru
    prio doar interzice utilizarea anumitor carduri, dar restrictionarea liniei C reduce numarul de carduri gestionate de box
    adica e mult preferabila ultima varianta
    in acest caz, prio ramine doar cu linii P:

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu folosesc acel carnatz despre care zice ovidiu marius si nu mi s-a blocat serveru niciodata. Si haideti sa fim sincer ce chiar asa de complicat e sa faci un copy/paste la carnatz ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Carduri am in jur de 600.
    Iar ca trafic nu stiu ce inseamna
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce sfat mai poti sa-ti dau e sa deschizi cccam un debug mode si sa vezi poate vreun peer iti blocheaza boxu ...bagi comanda

    killall ccam (cum se numeste binu la tine ) EX: killall CCcam.x86
    si dupaia CCcam.x86 -d

    si vezi ce zice .

    Mai poti sa verifici liniile sa fie corect puse la undele ajunge sa fie o cifra gresita si deja iti blocheaza cccam ...de ex am avut unu care mi-a dat line C asa : C: dyndns port user pass 300 { 0:0:2 }

    in loc de C: dyndns port user pass 3 0 0 { 0:0:2 }

    Eu am dat copy paste fara sa controlez si ma miram ca se blocheaza de numa ....

    succes !

    Bafta 1

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus ieri carnatul ala lung la fiecare linie si s-a blocat aseara. Am verificat si liniile si sunt ok.
    Acu monitorizez si nimic. de obicei pana la ora asta era blocat deja.
    Multumesc mult de ajutoj.
    La ce sectiune mai pot citi cum sa fac serveru' klumea.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Singurul lucru cu ce te mai pot ajuta e sa-ti dau scriptu de restart ..il pui sa ruleze o data la 5 min si nici nu o sa simti daca sa blocheaza ...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi grozav. Dar sa-mi explici cum e ca n-am habar.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top