Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: snapshot

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default snapshot

    ziceti-mi si mie unde salveaza progdvb-ul snapshoturile ? am cautat cam peste tot in directorul lui si nu am gasit nimic !
    Bravo J.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiunile mai vechi salvau in ProgDVB/Record/
    E posibil sa fie un bug pt ca nici eu nu am gasit la ultima...o sa raportez domnului Prog
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..selecteaza VMR in loc de Video Render si snapshoturile se salveaza corect in Record
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai SS1, pentru snapshot trebuie sa treci in mod soft.
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am skystar 2
    Bravo J.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabipopa
    am skystar 2
    Treci pe VMR si faci "poze" cate vrei...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i got it. 10x
    Bravo J.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    ..selecteaza VMR in loc de Video Render si snapshoturile se salveaza corect in Record
    aha si unde potzi sa selectezi asta ca am cautat peste tot da nimic la toate optziunile mersi anticipat


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi la settings -> audio and video -> direct show -> si unde scrie video render selectezi "vmr" . e simplu.
    Bravo J.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha mersi .. am gasit


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar de ce au dimensiunea asa de mare snapshot-urile.? ! de exemplu am facut acum una si are 1,6 mb
    Bravo J.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabipopa
    dar de ce au dimensiunea asa de mare snapshot-urile.? ! de exemplu am facut acum una si are 1,6 mb
    Pt ca e in format BMP...daca o convertesti in JPEG cu ACDSee ar trebui sa fie ceva mai mica...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu paint-ul din Windows (calitate slaba) . Foloseste IrfanView .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau si mai marfa e ADOBE PHOTOSHOP 8.0 itzi alegi tu cat de calitativa vrei sa o faci


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aaa...e bine si asa...ma gandeam ca are vreo optiune pe undeva sa le salveze direct in alt format.
    Bravo J.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cnbc pak (Snapshot for Proof)
    By khurram in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2005, 16:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top