Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default Aac stream on dm500 cu dreamnetcast, solutii

    Va rog cei care va pricepeti la dm500 si codecuri sa ma ajutati sa pot reda cu dreamnetcast streamurile radio in format aac, pls help am mare nevoie , am inteles ca pe dm800 cu enigma2 merge, pe dm500 e imposibil? Va rog,astept un raspuns,msi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default nimic?

    chiar nimeni din 70 oameni care s-au uitat pe topic nu stie o solutie?se poate cumva exporta dreamnecast din enigma2 ca sa mearga si pe dm500 aac?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce si cum merge pe dm800?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AAC nu merge pe dm500, cel putin cind butonam eu nu mergea si nu cred ca s-a modificat ceva ca nu mergea hardware.



    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok msi ruj asta oarecum stiam si eu ..dar ma gandeam ac este ceva artificiu sa mearga ..totusi e un amarat de codec nu se poate importa din ceva aplicatie?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe imagine Gemini DM500 exista decoder software pentru OGG-Vorbis si FLAC (se poate downloada din meniu) teoretic se poate decoda si AAC+ pe DM500 cu software (OGG e un format destul de complex si necesita putere de calcul), dar nu stiu daca au compilat un decoder software pentru tuxbox ppc.

    Pe DM800 este decodat cu hardware, cel putin AAC LC, AAC+ "inca" nu e folosit in aplicatii DVB-S.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    msi mult szil boy ..mi-ai dat o oaza de speranta ca s-ar putea aac sa mearga..faza e ca eu vreau pt radio locale ro sa le ascult asa pan dream dar majoritatea is aac si de aicea vine toata buba..daca stiti careva cum se poate integra aac software in dm500 va rog postati,msi

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nimeni nu stie de unde se poate lua codecul asta aac pt dm500?

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Pe imagine Gemini DM500 exista decoder software pentru OGG-Vorbis si FLAC (se poate downloada din meniu) teoretic se poate decoda si AAC+ pe DM500 cu software (OGG e un format destul de complex si necesita putere de calcul), dar nu stiu daca au compilat un decoder software pentru tuxbox ppc....
    Ogg e free si aac e cu drepturi pentru care trebuie platit. Daca ar plati dmm licenta pt implementarea aac si ar scoate plugin/codec ar trebui umflat automat si pretul pentru a-si recupera banii, si iar ar sari lumea ca e prea scump si cumpara clone care nu platesc nici o licenta oricum.

    Raspuns: nu este si nu va fi, cel putin oficial sigur nu va mai apare pt boxele E1.


    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Ogg e free si aac e cu drepturi pentru care trebuie platit.

    Raspuns: nu este si nu va fi, cel putin oficial sigur nu va mai apare pt boxele E1.

    bafta
    Nu te grabi asa cu raspunsul se pare ca n-ai auzit de FAAC.

    Deci teoretic se poate, dar practic nu v-a fi facut niciodata pentru ca toate lumea abandoneaza boxurile Enigma1.
    De vina sunt statiile radio locale care au trecut pe AAC+ Plus pentru ca e mai ieftin decat MP3. Sa nu vorbim despre Vorbis care este gratuit si de calitate mai buna decat AAC.
    Last edited by szili_boy; 2nd February 2010 at 21:13.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si aac e gratis ca si codec insa implementarea lui costa licente, si din pacate, chiar daca ai dreptate ca ogg are calitate buna si e free nu a reusit sa se impuna asa ca aac+.
    Raspunsul insa ramine acelasi, nu este si mai mult ca sigur nu va apare pt enigma1.


    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca au putut implementa ogg dc nu pot si aac, incredibil nu.mi vine sa cred ca nu mere,nu ma pot obisnui cu gandul, cineva care are cunostinte de operare linux, etc nu l.ar putea implementa?

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebare:

    Quote Originally Posted by ionut2x View Post
    Pai daca au putut implementa ogg dc nu pot si aac...
    Raspuns:

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Si aac e gratis ca si codec insa implementarea lui costa licente...
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Msi ruk,dar kiar asa mult sa coste? Doar au facut bani astia de la dream.. Unde pot sa le scriu sa ia in vedere chestia asta, poate nici lumea nu a prea insistat pt asta pt k nu asculta multi radio pe net cu dm, poate daca le zic se indura si.l implementeaza

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai unde scrie nicicum, Dm500 nu se mai fabrica oficial decit copiile chinezesti.



    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top