Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Do 2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default Do 2

    Salut,rog ajutor cunoscatorilor,am un card DO2 de la sky de dar de kabel deutschland intrebarea mea este daca acest card merge intr-un dbox 2 kabel nokia cu ccam si linux,am incercat dar nu deschide nimic.Cardul este activat si functional ,mersi si ceaoooooo

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca s iti mearga cardul trebuie s-ti instalezi multicam in Dbox2 dai pe 6 MHZ si rupe....
    de aici iti cumperi un multicam depinde ce model de box ai :

    http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trks...All-Categories

    mfg

    ps : <<membri RDI>> am scris prin 2003 sau 2004 un howto cum se monteaza un multicam in Dbox2 daca il are cineva s-l posteze

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    ca s iti mearga cardul trebuie s-ti instalezi multicam in Dbox2 dai pe 6 MHZ si rupe....
    de aici iti cumperi un multicam depinde ce model de box ai :

    http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trks...All-Categories

    mfg

    ps : <<membri RDI>> am scris prin 2003 sau 2004 un howto cum se monteaza un multicam in Dbox2 daca il are cineva s-l posteze
    Mersi de raspuns,atunci mai repede iau un dreambox kabel si pot face interne cs.Banuiesc ca dreamboxul citeste cardu.ceaooo si nb

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by timis View Post
    Mersi de raspuns,atunci mai repede iau un dreambox kabel si pot face interne cs.Banuiesc ca dreamboxul citeste cardu.ceaooo si nb
    Sigur este vorba de card So2 ( betacrypt ). Alegerea unui dream este mai costisitoare, dar esti pe partea cea sigura.
    Pentru montarea unui multicam intern/slot2 in dbox2 nokia trebuie lipite 10 fire. Phillips/Sagem nu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top