Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch dsr 5002 schwaiger

    Am intrat in posesia unui astfel de receptor cu sursa defecta.Dupa schimbare condensatori sursa, receptorul functioneaza perfect.As dori sa-i fac upgrade de boot ,apoi flash firmware .Am cautat pe forum si am gasit toate softuletele necesare uploadere ,boot39.02,firmware,schema cablu inversat sau 1:1.Singura problema este conectarea PC-RECEIVER.Nu se conecteaza pe nici un fel de cablu RS232 sau convertor usb-rs232,nici cu pini normali sau inversati.Daca stie cineva vreo metoda: combinatie de taste apasate la pornire ,completarea unor componente SMD lipsa linga interfata interna ST232 sau vreun meniu ascuns va rog postati!Are procesorul STi 5518 si la pornire are logo SCHWAIGER pe fond albastru.Are in meniu in INSTALATTION optiuni de data transfer si upgrade prin satelit.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dioda76 View Post
    Am intrat in posesia unui astfel de receptor cu sursa defecta.Dupa schimbare condensatori sursa, receptorul functioneaza perfect.As dori sa-i fac upgrade de boot ,apoi flash firmware .Am cautat pe forum si am gasit toate softuletele necesare uploadere ,boot39.02,firmware,schema cablu inversat sau 1:1.Singura problema este conectarea PC-RECEIVER.Nu se conecteaza pe nici un fel de cablu RS232 sau convertor usb-rs232,nici cu pini normali sau inversati.Daca stie cineva vreo metoda: combinatie de taste apasate la pornire ,completarea unor componente SMD lipsa linga interfata interna ST232 sau vreun meniu ascuns va rog postati!Are procesorul STi 5518 si la pornire are logo SCHWAIGER pe fond albastru.Are in meniu in INSTALATTION optiuni de data transfer si upgrade prin satelit.
    Salut,
    Incearca inainte sa-l introduci in priza urmatoarele:
    Tine channel down apasat+buton de start si bagi in priza.tine si dupa ce ai bagat in priza pana o sa-ti apara pe televizor o imagine in care scrie scrie ceva de genul :"conecting to host..."

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eox80 View Post
    Salut,
    Incearca inainte sa-l introduci in priza urmatoarele:
    Tine channel down apasat+buton de start si bagi in priza.tine si dupa ce ai bagat in priza pana o sa-ti apara pe televizor o imagine in care scrie scrie ceva de genul :"conecting to host..."
    Daca merge cauta pe frocus in articole ca exista un manual de lucru

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci apas ch down + power de pe panoul frontal apoi bag in priza si nu se intimpla nimic.Se aprinde la fel cu acelasi logo si trece in stby

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dioda76 View Post
    Deci apas ch down + power de pe panoul frontal apoi bag in priza si nu se intimpla nimic.Se aprinde la fel cu acelasi logo si trece in stby
    Trebuie sa vezi a cui clona e si sa urmaresti schema de lucru de la clona respectiva.
    eu am aplicat schema de strong 6XXX pe un skymaster ds44 si a mers perfect.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca este clona a lui coship 2300 .Dar nu am gasit exact cum sa-l fac sa intre in boot mode pt a-l putea resofta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top