Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: TiPiS si MULTI

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default TiPiS si MULTI

    ca o noua posesoare a unui DM500 am si eu o intrebare:cu Gemini 2.20 ce camuri imi trebuiesc pt tps si multivision
    Merci

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu toate cam-urile se vede in principiu acelasi lucru, daca ai cheile corecte ...
    poti folosi camd3 sau mgcamd sau newcamd sau ...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bag dreamul in net mai am nevoie de key?nu-si trage el singur?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diandra
    bag dreamul in net mai am nevoie de key?nu-si trage el singur?
    Chiar singur nu .. La gemini ai optiunea sa descarci cheile, trebuie sa apesi insa tu pe telecomanda
    Problema cu descarcatul cheilor in Dreambox din internet este ca site-ul respectiv nu actualizeaza tot timpul cheile la zi. Asa ca daca vrei sa fii tot timpul la zi, editezi pe PC si le copiezi cu Ftp pe Dreambox.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am inteles ca in viacces 2.4 cheile se schimba foarte rar asta caut camuri pt viacces 2.4 nu pt tps script,ca am inteles ca pe tps script cheile se schimba des-asta ar fi una,a doua pe Hydra isi trage singur din net camurile puse la zi?parca sa zic ca am auzit pe undeva

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    orice cam poate emula soft (cu chei) via 2.4. orice imagine poate sa actualizeze cam-uri din internet. doar unele imagini (de ex. gemini) ofera actualizare de chei din internet. nu exista actualizare automata, trebuie sa te duci in meniul de addons si sa apesi pe download. deci folosesti telecomanda. poate te referi la autoroll (actualizare de chei pe baza de chei rsa valide) ? ce nu e clar ?

  7. #7
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @diandra
    BAga un mail la nanok_be AT yahoo.com
    si te ajut eu sa il configurezi daca nu merge imi spui unde locuiesti si dau o fga ...doar belgia e mica si are autostrazi luminate




    PS sau la telefon
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am reusit,am sa incerc cu Ftp pe Dreambox,de aici intrabarea pot baga in halul asta camurile?am schimbat hydra cu gemini2.20 ....si vede numai ce-i in clar acum.In afara de camuri trebe sa mai bag altceva?

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai trebuie bagate si cheile corespunzatoare camului apoi cu butonul albastru la Current Cam pui in loc de Common Interface camul ce l-ai instalat tu.


  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa spre ex iau scam TPS dupa ******** dupa 13.05,l-am deschis si mai am 3 dosare in el care cum le pun si mai ales unde?

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce am disperat am reusit sa pun IPeurile l-am conectat la net ma duc pe software update si-mi da o eroare 404,incerc si-n blue panel la addons/download and install imi da eroare 2 daca dau ok ma trimite pe download fereastra goala,ce sa le mai fac ?am dat un ping din calc merge am dat ping din dream merge,cum pot baga camurile ca am albit
    merci

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine Dream-ul se comporta uneori ciudat. Ii pun ip 192.168.0.5 iar placa din comp are ip 192.168.0.1, iar cand vreau sa intru pe net se conecteaza, insa uneori nu vrea decat daca ii bifez casuta DHCP(auto ip). Nu stiu care e cauza insa iti recomand si tie sa faci la fel. O alta metoda ce o poti incerca e sa legi dream-ul direct la net fara calculator. Conectezi cablul de internet ce iti intra in placa de retea de pe comp direct in Dream apoi in comunication setup bifezi DHCP si apoi dai save. Uneori nu se conecteaza imediat si de aceea iti recomand dupa ce dai save sa iesi din meniu si sa-i dai un restart fie din Shutdown , fie il scoti direct din priza. Il repornesti si intrii cu butonul albastru in Addons/Download and instal si vezi daca s-o conectat o sa-ti apara o lista cu : Cams, Keys, Plugins, ....


  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    IPul meu din retea e 198.954.41.19 ,e normal un asa ip?asta trebe sa-l folosesc sau ala dat de furnizor care e 81.240.116.211 ca n-am vazut pe nicaieri IPuri asa mari,in fine dupa asta am bagat asa
    IP:169.254.241.21-e bine ?aici nu sunt sigura
    netmask:255.255.0.0
    tip lan
    nameserver:195.238.2.22
    gateway:169.254.41.19,DHCP debifat
    la Ngrab server am bagat 169.254.41.19
    am incercat o gramada de combinatii si nu detecteaza mac adresse,ce mai e de facut?

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste IP-urile date de mine:
    Comp-192.168.0.1
    Dream-192.168.0.5
    Netmask 255.255.255.0
    In Dream la Type -Lan
    La NGRAB server pui IP-ul de comp(192.168.0.1) La SRV Port pui 6000,
    apoi dai detect MAC Adress(buton albastru).


  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AM REUSITmerci la toti care ati incercat sa ma ajutati si mersi RDI

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Multi******
    By gigelsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 17th March 2006, 16:46
  2. multi
    By jenko in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th December 2005, 17:21
  3. La multi ani!!!
    By oradeajar in forum Sport
    Replies: 2
    Last Post: 1st January 2004, 23:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top