Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon 570 resetare key TVCABO

    De ieri pe kaonul meu nu mai merge tvcabo am ultimul patch dar de fiecare data dupa ce bag noile key se vede cabo 10 sec apoi keya 01 se reseteaza in FFFFF.....
    Are cineva idee ce e de facut ?
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge cu prima cheie 00 in plus e vorba de auto update care e setat on,trebuie pus in setari la program lock sau ceva de genul asta ON si nu mai cauta key,incearca asta

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu la Kaon nu ai de unde sa anulezi AU.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    same here..., m-am saturat deja de butonat la chei...
    1.5AL PrimeFocus, 0.6MTI, Kaon KSC570-2CI,SkyStar2 rev.2.3
    -----------------------------------------------

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu ne poate da nimeni o solutie pt tvcabo ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    solutie temporara . se mai introduce o keye 02: B4 8B ED A0 0A 1B 10 5E (identica cu 01 ) , cand se autosterge keya , se schimba doar din 02 in 01 si merge mai departe. o solutie de compromis dar e buna de moment sa nu bagi toate valorile.
    1.5AL PrimeFocus, 0.6MTI, Kaon KSC570-2CI,SkyStar2 rev.2.3
    -----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Resetare motor H-H DG 120 Plus ?!
    By L_DM500s in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 16th October 2006, 08:12
  2. resetare motor type SM3D12
    By marginea29 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2006, 18:56
  3. TVCabo VOD pe alt TP...
    By titiniu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st June 2006, 23:13
  4. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 6th January 2006, 13:27
  5. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 13:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top