Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Mutu...din nou

 1. #1
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Feb 2003
  Location
  Europa Latină
  Posts
  934
  Posts Thanks / Likes

  Default Mutu din nou

  A vrut sa demonstreze ca inca e capabil, poatea vrut sa-i demonstreze lui Lucescu ca inca e cel mai tare.A fost citat ca cel mai bun din Italia in ultima lună la tv.
  Acum cade bomba: posibil ca s-a dopat.

  http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA...03234985.shtml

 3. #3
  Member Mentor
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  zona sud
  Posts
  539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  cica a luat un medicament de slabire care ar contine si o substanta interzisa

 4. #4
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da, dar a tras-o pe nas ...

 5. #5
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  571
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cazul sau denota carente educationale majore care au ca rezultat un om mare cu minte de copil. Branza buna in burduf de caine!

 6. #6
  Reclamant Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  11,499
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Comentat si eu pe blog:
  Citim ca italienii l-au prins pe Adrian Mutu cu pisica in sac si cu sibutramina in glanda. Este un eveniment care va naste, fara indoiala, o avalansa de conversatii digitale pe la toate posturile sportive de televiziune, precum si valuri de cerneala in paginile ziarelor de asa-zisa specialitate. Se vor reitera, in aceste momente, toate argumentele pro si contra Mutu, pro si contra fotbalului romanesc, pro si contra prezentei (si faptelor) romanilor peste hotare. De la una se va ajunge la alta, de acolo se va merge mai departe, si acest talmes-balmes analitic va ridica la cote superioare obsesia romaneasca pentru scandal. Care, in fotbal, e exact la mama lui acasa.


  Noi nu putem comenta nimic din punct de vedere sportiv, caci nu ne cheama nici Dragomir, nici Calinescu, nici Stoica, nici etc. Lasam cezarilor ce le apartine, luam numai niste resturi de stire pe foitza de ziar si ne intrebam daca Mutu este sau nu “un caz”. Adica pentru a fi un caz, trebuie sa fii un personaj controversat, sa stirnesti pasiune, admiratie, adversiune. Ori Mutu, a carui epoca de succes apartine anilor trecuti, nu mai reuseste sa treaca prin pasajul gloriei decit asa, cind si cind, cind aflam c-a mai bagat si el o pasa de gol, o minge-n atze, o pirueta magistrala. Si cum chestiile astea sint comune majoritatii fotbalistilor, nu putem decit deduce ca exista o tendinta pur jurnalistica in a-l aduce in prim plan pe un practician care nu mai este o vedeta, care nu mai e “trendy”.


  Tot asa si cu doping-ul. Acum citiva ani Mutu a incercat niste cocaina, si presa a vuit. Era si normal, omul avea o perioada buna, era pe rol. Pe chestia asta, acuzatorii sai au asociat drogul cu doping-ul, si au tras tare pe chestia “substantelor interzise”. Cu toate ca, in principiu, drogul te ameteste, nu te energizeaza. Dar dopingul e doping, zic specialistii. Acum cind Mutu s-a dopat pe bune, substanta care-i curgea prin artere fiind de-a dreptul energizanta, pina si cei mai binevoitori vinatori de cicumstante atenuante au trebuit sa inchida gura. Si Mutu a redevenit vedeta, chiar daca la coltul inept al sportivitatii.


  Noi, ca si chibitzi, n-avem decit unele intrebari izvorite din mintea noastra suficient de istovita de prelungitul insucces fotbalistic romanesc. Prima ar fi de ce nu s-a dopat Mutu cind juca la Nationala, preferind sa joace sub orice critica si sa oboseasca lejer ca tot romanul neantrenat si dus prin birturi. A doua ar fi de ce n-a tras, inainte de meciul problematic, o galeata de Red Bull, bautura inca admisa de organizatiile sportive. A treia ar fi de ce a ales totusi Mutu s-o stearga din fotbalul international intr-un stil profund romanesc, pe usa din dos. Sa nu-i fi priit Occidentul?

 7. #7
  Member Mentor
  Join Date
  Feb 2003
  Location
  Europa Latină
  Posts
  934
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a anunţat, luni,19_04_2010 agenţia Ansa.Trei luni au fost deja efectuate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top