Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme semnal? sau doar la mine

    va merge digi? LA mine : lipsa semnal
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    va merge digi? LA mine : lipsa semnal
    merge. verifica antena.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Temeschburg
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    va merge digi? LA mine : lipsa semnal
    la mine merge


  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce ma amuza intrebarile astea: "Voi aveti semnal pe digi la ora 12:00? Ca eu nu mai am!" de parca digi ar fi un dth pirat, care, se fereste sa faca uplink tot timpul.... si nu e prima data cand au loc astfel de intrebari

    sa fim seriosi

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, nu sunt tampite, exista fluctuatii si la RDS si daca omul are o antena la limita si aia pusa prost sau s-a dereglat ii dispare omului semnalul.
    Sau poate i-a vandut Satenicu LNB-ul Inverto cu degeraturi.

    E pertinenta intrebarea inainte de a se duce pe casa sa verifice, daca stie sau are cu ce, instalatia.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o antena de 1.2Al si un lnb quad si pana acum o luna in urma pe 12687H ,12643V/H si 12531V aveam semnal pe toate 3 decodoarele (humax) de peste 80% insa de ceva timp semnalul a scazut la calitate pe aceste transpondere la 50-60% si nu stiu de ce , antena nu s-a miscat si pe 12527H de exemplu am 100% . Oare e "bolnav" LNB-ul ?
    PS Am observat ca pe doua iesiri la LNB am semnal cu 10-15% mai mare fata de celelalte.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu din ce cauza, dar ieri seara nu avem semnal DIGI la parintii mei si nici la vecini
    doar pe un singur transponder 35%
    azi dimineata au revenit la 65%

    deci nu cred ca antena e de vina

    oare norii de cenusa au ajuns sub satelitu 1W
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  8. #8
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am observat si eu treaba asta cu semnalul,oare ne pregatesc ceva noutatii ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ieri imaginea merge destul de sacadat ( cu freeze-ri) pe mai multe programe, fapt deosebit de frustrant. Detin o antena de 1,2m cu motoras, iar semnalul este maxim (80 cal., 98 niv., ma rog cum indica conseva), abonament la zi, cartela schimbata. Se vede ca si cum te uiti la un film 1080p, pe un un calculator vechi de 10 ani. Interesant este ca am fost sunat de inca doua cunostinte care au aceeiasi problema.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu credeam ca e dela mine,imaginile si sonor sacadat.
    Respect!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu problema! Asa merge la toata lumea si pe receptoarele lor si pe cele cu emulator.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  12. #12
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal

    La cate programe au per transponder e si logic... acuma depinde si fiecare ce tip lnb are .... spre exemplu cu antena 1.2 metri buna nu stifhtan de china si un LNB Invacom de 0,3 la mine nu tin minte sa se fi sacadat...in fine fiecare crede ce vrea si foloseste ce vrea.. eu detin un rec 1120 cu sursa schimbata si un humax digi 4
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine face aceeasi problema, numai daca trec mai mult de 6 ore fara sa schimb programul.

    am schimbat programul, totul revine la normal.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top