Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce au telecomenzile de Sky Star 2 ?

    Nu stie nimeni vreun program care sa mearga bine pt telecomanda si sa nu fie winlirc sau sa nu depinda de winlirc pt telelecomanda de la SkyStar2 ?
    Girder merge numai daca e bine instalat Winlircu .Nu stiu de ce dar winlirc nu recunoaste toate comenzile care le dau cu telecomada.De exemplu nu functioneaza stinga dreapta 1 mute etc.Cel mai ciudat este ca prima data cind am instalat mergeau bine toate butoanele.Cineva care sa fi patit la fel si sa fi rezolvat pe aici ?
    Multumesc

  2. #2
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    telecomanda nu are nimic.. si nici winlirc.. si alta metoda nu exista.. cel mai probabil tu nu ai setat playerul sa recunoasca comenzile de la telecomanda.. vezi la optiuni.. controls.. si ai acolo pentru telecomanda.. si mai vezi sa fie clientul winlirc din player conectat la server, DOH!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu cred ca nu e asa

    Daca bulina de la winlirc nu se aprinde presupun ca comanda aia care e pe butonul ala nu o va transmite .Deci daca winlircu nu recunoaste toate comenzile nu va merge nici in player .Nu recunoaste winlircu toate comenzile si e bine configurat (presupun)

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ce au telecomenzile de Sky Star 2 ?

    Quote Originally Posted by soporan_emil
    Girder merge numai daca e bine instalat Winlircu
    Asta nu e adevarat, poti sa folosesti girder cu plugin-ul lui Igor (presupun ca ai receptor IR din ala care se leaga pe seriala), in acest caz nu ai nevoie de winlirc.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toate tastele de pe telecomanda sunt programabile in ProgDVB...deci pe fiecare tasta poti pune orice comanda...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm cele spuse de @bbox. Girder merge si fara winlirc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. star plus ,star news FTA on asiasat 3
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th August 2006, 05:58
  2. star sat
    By biss in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2006, 19:03
  3. Replies: 1
    Last Post: 22nd May 2006, 16:23
  4. TPS STAR
    By obélix in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 22nd March 2006, 17:58
  5. Aviz pt cei care au probleme cu telecomenzile de ss2
    By soporan_emil in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 27th October 2005, 03:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top