Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default schimbare sursa la receptoare digi vechi

    este schimbarea sursei la receptoarele digi mai vechi un serviciu oferit gratuit de digi abonatilor sai, pentru ca acestia sa poata folosi noile carduri nagra 3, sau fiecare trebuie sa se descurce cum poate ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica sa schibi sursa, nu inteleg.
    Este vorba de sursa de alimentare din receptor?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Cum adica sa schibi sursa, nu inteleg.
    Este vorba de sursa de alimentare din receptor?
    exact. am inteles ca pe receptoarele din primele generatii update-ul de firmware merge fie cu metoda "condensatorul" (care nu e optiune la mine, ca habar n-am de electronica si nici n-as vrea sa "umblu" in receptor), fie se pune o sursa mai "puternica" de tensiune in locul celei originale, si atunci se poate face update din meniul receptorului, fara sa fie nevoie de lipirea de condensatoare (asta in cazul ca cei de la rds nu lipesc chiar ei condensatoare pe sursa de tensiune, in loc s-o schimbe).
    Last edited by minitehnicus; 25th January 2010 at 01:26.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Du-te la orice service Digi si ti-o schimba gratuit .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Du-te la orice service Digi si ti-o schimba gratuit .
    am fost la digi service in timisoara pe bogdanestilor, dar mi-au zis ca modelul asta (adica 1120) nu mai e bun, nici vorba sa-mi ofere schimbarea sursei. au vrut sa-mi dea in schimb alt receptor din cele "reparate". ceea ce bineinteles ca am refuzat, deoarce conserva mea este in stare foarte buna. ma poate ajuta cineva din timisoara va rog cu un update de soft pe 1120 cu metoda "condensatorul" ?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dute cu incredere la Tehnic B
    TEHNIC B TIMISOARA

    B-dul 16 Decembrie 1989 nr.41 Timisoara
    (intersectia cu Brancoveanu,vis a vis de unitatea de pompieri la subsol)
    Tel: 0356 006000 Fax: 0356 006003

    Vezi Harta...

    Orar
    Luni-Vineri 9-17
    Sambata 9-13

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate sa-mi spuna cineva (un electronist ?) va rog tipul (caracteristicile) sursei de tensiune care trebuie pusa in hss 1120, pentru ca sa poata face update de soft de pe satelit ?

  8. #8
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rogi o cunostinta cu HSS1160 sa-ti imprumute sursa faci upgrade-ul dupa care ii dai sursa inapoi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #9
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Cool salut

    contra cost va trimit eu surse de 1160 cu gramada astept mesaje pe privat... Cine mai are nevoie de informatii Hyunday 1160 poate sa posteze aici... cum ar fii parole uitate la receptor sau alte informatii tehince
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Rogi o cunostinta cu HSS1160 sa-ti imprumute sursa faci upgrade-ul dupa care ii dai sursa inapoi
    multumesc pentru idee !
    sursele de 1160 nu au nevoie de metoda condensatorul ? sau exista si la 1160 mai multe tipuri de surse ? daca fac rost de o sursa de 1160, o pot lasa tot timpul in 1120, sau s-o folosesc doar pentru update (presupun ca sursa de 1160 are aceeasi dimensiune si suruburi de prindere ca si cea de la 1120) ?

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Du-te la orice service Digi si ti-o schimba gratuit .
    pai exact asta n-am inteles, de ce cei de la service-ul digi din timisoara (pe bogdanestilor) refuza sa faca acest lucru (probabil le e lene sa desurubeze si sa insurubeze la loc).

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bukovina
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tu ai refuzat reciverul pe care a vrut sa ti-l dea pentru ca are capacul la carcasa zgariat, spune-i sa-ti puna capacul de la carcasa reciverului tau.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top