Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up linksat ls-900 working 100-100


    hi all owners linksat ls-900 and clones, good news for you now linksat started work again with original server but it is subscription for 180 days.date will display by pressing f4 (blue)button. if need software you can download from link given below.and codes available in saudi arabia


    http://satlook.yolasite.com/resources/linksat.zip

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default yes its working from01-01-2010

    linksat ls-900 is started working from 01-01-2010

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default loader pls

    sir i have a linksa ls900 useing first time .kindly send loader for tis set and how it work.i bee thankful to u.im in ksa.my no is00966541145025,

    thanks

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scramblel sevis null 123 days why?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Each time I press F4, it gives a different No of Days left., But none of the channels opening eventhough the box auto updates to some software version sw26.
    Can anyone explain please.., what to do next....
    EL-700FTA, Humax IRCI-ACE, MAX1000 (BT1.35 SW1.39 K84)
    Hotbird 13E, Nilesat 7W, Asiasat_3S, IS(PAS)-7/10

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi buddies, can someone share the working settings for the maxx1000 or linksat. As someone has stated that its working so it will be appreciable if someone can post thesettings for his working receiver
    Max 1000 BT:1.34 S.W:1.33.1 K:89

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default linksat


    hi, all brothers,
    you can buy linksat codes by visiting www.satlook.yolasite.com

    you can see there email address of admin who is giving codes. i cannot give here that email address because may that will be against the forum rules. i am sorry

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top