Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 20 EUR (20%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: DM800 Picons

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 Picons

    am cateva intrebari pt. expertii in dm800 si anume (imag gemini2 4.60) :

    1. am aici mai multe "picons"-uri faine pe care as vrea sa le pun in locul siglei IHAD din stanga de pe fondul albastru si nu reusesc; am activat show picons la settings/infobar de asemenea si calea catre ele dar nimic nu apare in timpul zappingului



    pachet "picoane" : http://rapidshare.com/files/33921251..._HD_picons.rar

    (in cadrul pachetului este un dir. picons.rar care l-am folosit,acesta continand arhiva cu nume_canal.png pt. ca am inteles ca tb. sa aiba aceeasi denumire ca si canalul dar tot nu merge - celelalte sunt mai faine dar au denumiri ciudate care nu inteleg cum stie enigma2 pe care sa le asocieze cu canalul actual)

    2.am vazut ca multe functii merg si cu telec. de la dm500 sau cu cea universala dar ce imi lipseste mai mult si nu se potriveste este butonul "exit" - exista vreo modalitate de-a edita vreun fisier intern pt. a accepta codurile de pe alta telec. sau a schimba functiile actuale ale unor taste astfel incat sa aiba alte functii cum ar fi si intrebarea mea urmatoare ?

    3.ca sa ajung sa activez subtitrarea DVB tb. sa intru in meniu la subtitles si de acolo sa selectez limba dorita - este vreo modalitate cum era butonul galben (quick button) la dm500 pt.a accesa direct sub fara a mai intra prin meniu la fiecare canal in parte?

    Living an analog lifestyle in a digital world

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,565
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conteaza ce alegi. blupanel, info bar, picon..
    si sa le copii in locatia corecta: /etc/picon in flash
    sau pe stick ...vezi locatia in total cmd sau ftp..

    Channels Reference pt cele cu cifrre.png,
    de ex. 1_0_1_145_67_53_CE40000_0_0_0.png

    sau Channels Name , pt cele cu nume.png
    ex. SKY Cinema 1HD.png

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    am cateva intrebari pt. expertii in dm800 si anume (imag gemini2 4.60) :



    (in cadrul pachetului este un dir. picons.rar care l-am folosit,acesta continand arhiva cu nume_canal.png pt. ca am inteles ca tb. sa aiba aceeasi denumire ca si canalul dar tot nu merge - celelalte sunt mai faine dar au denumiri ciudate care nu inteleg cum stie enigma2 pe care sa le asocieze cu canalul actual)
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi, am incercat toate variantele si nu merge,nu imi apar deloc orice as face...oare tb. reboot? aia nu am facut dar nu cred sa trebuiasca pt atat

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) pune pe un usb stick,daca e formatat ext3 din dm800,il montezi si gata.
    daca nu il formatezi in linux ext3 il bagi in dm,dai mount si faci urmatorul pas:
    te duci in blue-panel/settings/infobar/picon place,dai ok pe el si alegi unde ai pus picoanele.
    2) daca usb este montat,fa un folder in mnt/usb si numeste-l picon,iar in infobar alegi la picon place mnt/usb/picon.
    eu am asa de ex: mnt/meoboot/picon,daca ai barryallen trebuie sa ai asa:
    mnt/ba/picon.
    bafta!
    ps: in folderul picon versi picoanele
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    esti sigur ca skin-ul pe care il ai instalat stie sa arate picons, fiindca nu toate skin-urile au suport pt. picons!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    skin-ul suporta picons, vad asta din sample-urile de unde l-am luat,mai incerc si varianta propusa de gogi ,pana acum am optat spre varianta comoda de-a le pune in flash pt. ca nu am atasat inca stick usb la el, mersi tuturor pt sfaturi




    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    625
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema o am si eu cu picons pe dm800...desi am setat calea corecta catre ele pe hdd,si am selectat si channnel reference(c'asa sunt picoanele mele) nu mi se arata deloc,doar sigla ihad.....rulez gp2 4.7.
    Vreo sugestie?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    729
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde ai luat skinul?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    625
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    1) pune pe un usb stick,daca e formatat ext3 din dm800,il montezi si gata.
    daca nu il formatezi in linux ext3 il bagi in dm,dai mount si faci urmatorul pas:
    te duci in blue-panel/settings/infobar/picon place,dai ok pe el si alegi unde ai pus picoanele.
    2) daca usb este montat,fa un folder in mnt/usb si numeste-l picon,iar in infobar alegi la picon place mnt/usb/picon.
    eu am asa de ex: mnt/meoboot/picon,daca ai barryallen trebuie sa ai asa:
    mnt/ba/picon.
    bafta!
    ps: in folderul picon versi picoanele
    cum pot formata un stick fat/ntfs in ext3,ca sa fie citit de dm800 fara a avea un computer cu linux? merge cumva?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista un prog de win care il formateaza ext3,ext2,dar am uitat cum se numeste
    mai exista posibilitatea de al formata cu dreambox,sau cu comenzi de linux din telnet!
    350 kg de scule!

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    cum pot formata un stick fat/ntfs in ext3,ca sa fie citit de dm800 fara a avea un computer cu linux? merge cumva?
    pune in tmp si instaleaza manual de aici ,va fi formatat in ext3 direct din dream

    http://www.easy-share.com/1909459746...1.6_mipsel.rar
    sau de aici
    http://www.2shared.com/file/11859461...ions-usb2.html

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Buzau
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    cum pot formata un stick fat/ntfs in ext3,ca sa fie citit de dm800 fara a avea un computer cu linux? merge cumva?
    Salut,

    Eu folosesc Paragon Partition Manager 9.0
    Ti l-am urcat aici, e deja Registered.

    Bafta!

    easysurf.ro_fo-pm9p.rar - 58.8 Mb
    1) Esti pe net
    2) Esti pe forumul RDI
    3) Imi citesti semnatura
    5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
    6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
    7) Zambesti, sau chiar razi!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    625
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc frumos @lore si @loverxxl
    Deja am incercat cu pluginul lui lore si e ok,l-a formatat.
    Problema e ca tot nu-mi merg picoanele,nici de pe usb,nici de pe hdd.....ma las pagubas!

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Multumesc frumos @lore si @loverxxl
    Deja am incercat cu pluginul lui lore si e ok,l-a formatat.
    Problema e ca tot nu-mi merg picoanele,nici de pe usb,nici de pe hdd.....ma las pagubas!
    ca sa iti apara trebuie sa ai la osd settings : bifat- enable LCD Picons si mai poti sa bifezi si disable light skin on zap

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top