Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default mgcamd 1.35 enigma 1

    mgcamd 1.35 deschide de asta noapte via 2.6
    vizionare palcuta!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up mgcamd revine pe dream

    mgcamd revine
    Downloadati mgcamd1.35_full si alegeti de acolo versiunea corespunzatoare receptorului vostru.
    Decodeaza fara keys. Sunt incorporate. Acum este si client cccamd.
    Deschide via2.6 encrypted channels Art, BIS, Satisfaction.
    Asta este o veste buna pentru cei care nu pot apela la sharing.
    Sa ne aducem aminte de cateva canale:
    AB1,3,4, AB Motors, Action, Animaux, Chasse&Peche, Cine FX, Cine Polar, Cine First, DorcelTV, Encyclopedia .... si lista e mai lunga (*prea mult de scris).

    Good news. Viitorul suna bine! Cum spunea cineva. Si modificati titlul ca merge pe orice imagine nu numai pe enigma1.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si pe 19E fostul ABSat ( 12285/V/27500 )

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca merce ca si client la CCCAm, merge si Concomitent/simultan cu el pe aceeasi masina (receiver) ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine de ex. am darkstar II pe DM 7000 si folosesc gbox & mgcamd.
    La Digi de ex. deschide prin mgcamd la JSC sport ( 13E ) nu. daca las numai mgcamd-ul normal ca deschide si una si alta.
    Pentru cei care nu stiu, in config. asta mgcamdul lucreaza ca client al gbox.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default surpriza placuta

    Interesant e ca se deschide pachetul romanesc de la 16*E in configuratie mgcamd client cccam.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deschide si ku cccam ,daca utilizati bliner dreambox key ...
    Dreambox_82

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adrianos73 View Post
    Interesant e ca se deschide pachetul romanesc de la 16*E in configuratie mgcamd client cccam.
    care este pachetul românesc de la 16*E ? că AKTA a plecat cam de mult de acolo

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    care este pachetul românesc de la 16*E ? că AKTA a plecat cam de mult de acolo
    pachetul T*R

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parcă ( nu sunt sigur ) si pană acum deschidea "faimosul" pachet in combinaţie cu alte emulatoare ... noutatea este că o face acum ca si client de CCcam

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    parcă ( nu sunt sigur ) si pană acum deschidea "faimosul" pachet in combinaţie cu alte emulatoare ... noutatea este că o face acum ca si client de CCcam
    Asa este.Practic se pun liniile de cccam in mgcamd 1.35.

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adrianos73 View Post
    Asa este.Practic se pun liniile de cccam in mgcamd 1.35.

    Sincer l-am pus aseara pe 800 ca emu si client cccam. Nu rupe gura cu nimic, chiar merge post deschide doar anumite HD-uri iar ecm time creste considerabil chiar si pe card-ul local, ma repet ca si client cccam, daca il folosesti ca client newcamd ecm time este ca si in cccam. Conax nu mia deschis (focus) din share.E bun pentru cei care nu au sharing, in rest .......
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default o nelamurire..

    .....de ce pleaca doar prima linie de cccam si nu ia de pe toate care sunt in server.......ce trtebuie sa configurez?

  14. #14
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digitv View Post
    .....de ce pleaca doar prima linie de cccam si nu ia de pe toate care sunt in server.......ce trtebuie sa configurez?

    la mine merge de pe mai multe nu doar de pe prima si nu am configurat nimic
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    la mine doar pleaca de pe prima linie pusa in cfg.....si pe chei nu pleaca nimik

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top