Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum bag cheile in DM 500 fara conexiune la net ??

    Salut

    cine imi poate spune cum bag si eu cheile in DM in situatia in care conexiunea la net nu functioneaza sau cand cineva nu are acces la net !

    Mersi

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cum bag cheile in DM 500 fara conexiune la net ??

    Quote Originally Posted by romeo
    Salut

    cine imi poate spune cum bag si eu cheile in DM in situatia in care conexiunea la net nu functioneaza sau cand cineva nu are acces la net !

    Mersi

    Romeo
    Cu telecomanda (trebuie sa ai editorul de chei instalat, este in majoritatea imaginilor).

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    In principiu, iti trebuie o conexiune la net macar pe calculator ca sa poti downloada update-uri la key. Si iti mai trebuie o conexiune de la calculator la dream, ptr a avea acces la sistemul de fisiere al dreamului.

    Apoi e simplu, folosesti ftp si transferi noile fisiere key in /var/scce ptr newcamd sau /var/keys ptr celelalte cam-uri.

    Pe cablu serial nu se pot ridica key pe dream.

    Daca am gresit cu ceva, veteranii ma vor corecta.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ loko

    si cum trebuie sa procedez cu telecomanda ..... in ce meniu trebuie sa intru ?

    imaginea este gemeni 2.0.0

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo
    @ loko

    si cum trebuie sa procedez cu telecomanda ..... in ce meniu trebuie sa intru ?

    imaginea este gemeni 2.0.0

    Romeo
    Nu stiu cum e la Gemini, la RuDream exista un Key manager (nu stiu daca se poate instala si pe Gemini), la care ajungi cu tasta albastra.
    Oricum vei avea insa nevoie mai devreme sau mai tirziu de o legatura prin retea cu Dreamboxul.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA, asta stiu si eu....e in plan un Router ....sper sa-l cumpar in sfarsit.....
    bucuresti, 0.9 m.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca dau la Dream (conectat la net) addons/instal imi arata la keys din 06.10.2005. Cum fac sa incarc chei la zi de pe net? Deocamdata le iau pe PC si le incarc cu ftp...
    SHALOM

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Daca dau la Dream (conectat la net) addons/instal imi arata la keys din 06.10.2005. Cum fac sa incarc chei la zi de pe net? Deocamdata le iau pe PC si le incarc cu ftp...
    Pai alea sunt cele mai noi chei care sunt pe i have a dreambox, deci n-ai cum sa iei altele mai noi de acolo direct cu dreamul.Tot ce poti sa faci e sa editezi cheile pe PC si sa le incarci apoi in Dream.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romeo: am luat router ieftin si bun , Trendnet, (merci @tutu pt. informatie) cu 107 lei. Isi face treaba perfect.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Conexiune de la video composite la DVI
    By petrica_dumitriu in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2006, 05:22
  2. Conexiune Receptor la DVD
    By emil67arro in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 16th April 2006, 08:23
  3. Conexiune la internet
    By mOBY2 in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 27th October 2005, 14:32
  4. conexiune multipla
    By taty in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 21st May 2005, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top