Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Cel mai ieftin Internet pentru laptop

  Internetul mobil pe laptop este o soluţie la care recurg din ce īn ce mai mulţi internauţi, atraşi de viteza de transfer, de preţul abonamentelor, dar şi de ofertele speciale tot mai numeroase de pe piaţa romānească.

  Cei care doresc să se aboneze la un serviciu de Internet mobil trebuie să aibă īn vedere mai multe aspecte: viteza maximă de transfer, traficul iniţial lunar, durata contractului, preţul modemului, al abonamentului şi, nu īn ultimul rānd, acoperirea oferită de compania respectivă. Fiind vorba de Internet mobil, utilizatorii doresc să aibă acces īn cāt mai multe localităţi din ţară, aşadar acest ultim aspect nu este deloc de neglijat.

  Cosmote: Internet pe laptop de la 6,71 euro, fără TVA


  Cosmote este ultimul dintre operatorii telecom care oferă utilizatorilor săi Internet mobil pe laptop. Soluţia grecilor se cheamă Connect şi este disponibilă īn patru variante - Connect Now, Connect Eco, Connect Pro şi Connect Ultra, ce oferă viteze de transfer de pānă la 3,1 Mbps pentru download şi 1,8 Mbps pentru upload.
  Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 Kbps, īn funcţie de pachetul ales. Cele patru pachete includ īntre 2 şi 20 GB şi sunt disponibile pentru abonamente lunare cu preţuri īntre 6,71 euro şi 22 euro (fără TVA).
  Noua soluţie de Internet broadband mobil pentru laptopuri este disponibilă prin intermediul reţelei broadband CDMA a Telemobil, care dispune de o acoperire de 61% la nivelul po....ţiei.

  Vodafone: antivirus gratuit timp de 3 luni


  Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telecomunicaţii, derulează īn prezent o promoţie specială pentru cei care vor o conexiune de mare viteză la Internet, atāt pe laptop, cāt şi pe PC, valabilă pānă pe 31 ianuarie 2010. Pentru orice abonament Internet Nelimitat, Vodafone oferă un antivirus BitDefender gratuit, timp de 3 luni.
  Cel mai ieftin abonament de Internet mobil de la Vodafone este Internet Nelimitat Standard, care cuprinde un trafic iniţial lunar de 1 GB, viteză maximă de 3,6 Mbps şi care costă 7,99 euro. Vodafone are o acoperire pentru acest serviciu disponibilă īn peste 500 de localităţi, incluzānd toate reşedintele de judeţ.

  Orange oferă 100 de minute īn reţea


  Orange oferă clienţilor care optează pentru unul dintre abonamentele de Internet Unlimited 14, 21 sau 58 pentru 24 de luni, pānă la 28 februarie, 100 de minute īn reţea, lunar, pe toată perioada contractuală.
  Cel mai ieftin abonament Orange este Internet Unlimited 9, care costă 9 euro şi are inclus un trafic de 0,5, la o viteză de transfer de 3,6 Mbps. Cei care optează pentru acest abonament trebuie să ştie că are o acoperire īn peste 700 de localităţi din ţară.

  Digi Net Mobil, abonamente de la 0 lei


  Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB) şi pe telefoanele mobile la abonamente cuprinse īntre 0 şi 15 lei după cum urmează:
  - cu 0 lei - pentru abonaţii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (Internet de pānă la 100 Mbps).
  - cu 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonaţii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (Internet de pānă la 50 Mbps) şi pentru abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV.
  - cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clienţii Digi Mobil (telefonie mobilă) cu abonament de 0 euro.
  Internetul mobil oferit de RCS&RDS este cel mai ieftin, īnsă are o problemă atunci cānd vine vorba de acoperire. Digi Net Mobil este disponibil din vara anului trecut la nivelul īntregii ţări la viteze de 384 kbps, īnsă de viteze mai mari precum cele de 7,2 Mbps nu se bucură decāt locuitorii oraşelor Timişoara, Oradea, Braşov, Craiova, Constanţa, Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

  Romtelecom, abonamente īncepānd de la 4,9 euro


  Clicknet Mobil este serviciul de Internet mobil de la Romtelecom. Acesta este disponibil īn mai multe variante, īnsă cel mai ieftin abonament este Clicknet Mobil 1 GB. Pentru 4,9 euro fără TVA, utilizatorii au un trafic iniţial lunar de 1 GB, viteze de download de 3,1 Mbps şi de upload de 1,8 Mbps.
  Traficul este nelimitat pentru orice abonament Clicknet Mobile. După depăşirea traficului (1 GB, 2 GB, 6GB) īn mod repetat, Romtelecom īşi rezervă dreptul de a reduce viteza de download de la 3,1 Mbps la 128 Kbps, urmānd ca viteza să revină la īnceputul lunii următoare. Īn ceea ce priveşte acoperirea, Romtelecom oferă Internet mobil īn peste 2.300 de oraşe şi localităţi.

  (Capital.ro)


 2. #2
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2009
  Location
  Brasov
  Posts
  74
  Posts Thanks / Likes

  Default wifi

  si totusi cel mai ieftin adica gratis nu este cel wifi de pe strada ?
  inteleg ca pana in vara vor exista retele free "comunitare" sau o denumire asemanatoare de ce credeti ca sa umplut piata de super oferte la "stick"
  sa ne prinda cu abonamente pe 1-2 ani !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top