Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Cabo

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default Cabo

    Sal ,
    Nu reusesc sa vad cabo decat pentru un minut,apoi se modifica key 01 in fe fe fe.......Am incercat la newcamd.config sa pun # AU = yes sau no , si tot degeaba.Ce tre sa fac?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi merge cu cheile de la Mach1 http://www.********.com/uploadget.php?id=13036
    Cu mgcamd, ca merge si Cinematk.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra in newcamd config(var/tuxbox/config/newcamd) si scimba acolo unde scrie Au=yes cu Au=no si cheia nu se va mai schimba pt ca nu va mai face autorol ,bafta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cabo

    Quote Originally Posted by spoealar
    Sal ,
    Nu reusesc sa vad cabo decat pentru un minut,apoi se modifica key 01 in fe fe fe.......Am incercat la newcamd.config sa pun # AU = yes sau no , si tot degeaba.Ce tre sa fac?
    Folosind Camd_v3_792 vei avea Lumina perfecta pe 30°
    Tv Cabo si D+
    Testat pe Dbox2 si Dream
    Lasa un E-Mail daca il vrei

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu newcamd ,dar atentie la locatia newcamd config care tre sa fie in folderul newcamd ,nu direct in config,asa ca daca nu ai folderul newcamd in config creazal si pune newcamd config in el si o sa mearga

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal,
    Am rezolvat cu Camd 3793c si key corecte
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In readme-ul de la noul evocamd scrie ca face si AU :
    Evocamd-Next Level version 1.01
    -------------------------------
    Nagra AU fix
    Italia emm fix(videoguard)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top