Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Greece
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar2 conectat la lnb out de la dreambox

    Salut tuturor. Am conectat de la lnbout (dreambox) pc-ul meu in care am o carta skystar2 si am observat urmatorul: Calitatea semnalului a scazut la 30% (inainte am avut un humax inloc de dreambox si calitatea a fost 53%) si din cauza asta nu pot folosi internet satelit la care sunt abonat. Am vizitat boardul oficial de dream-multimedia si am vazut ca exista si acolo un topic relativ. Are cineva aceasta configuratie cu probleme ca si mine sau gresesc eu undeva?
    Multumesc
    Dionisis

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut !

    DREAMBOX este un receiver "celebru" cu un tuner foarte slab ...
    In nici un caz sŕ nu te ashteptzi la aceleashi performantze "tuner" ca la un HUMAX ...

    Poate ca ar trebui deja sa te gândeshti la cumpŕrarea unui LNB TWIN ...

    Bafta,
    zumeo

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default Abacus? :)

    Stie cineva ce calitate are tunerul la fostele receptoare ABACUS care se gaseau in Romania prin '90? Ma intereseaza sa vad ASTRA care cu SS2 nu misca deloc dar cu ABACUS merg oglinda vreo 20 de programe. Ma gindesc de vreo saptamina la asta am cautat si prin numerele mai veci (2000) din IFOSatelit dar nu am gasit nimic si zau daca nu as vrea sa pot folosi si vechea gioarsa care zace pe dupa soba la bunici

    Hai sa traim!

  4. #4
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @bilyirita

    Semnalul in analogic pe astra e bun la ora actuala in romania. Probabil ca ABACUS ala de care vorbesti e un analogic si de accea iti merge (ma rog depinde si unde locuiesti si ce antena ai).

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Abacus? :)

    Quote Originally Posted by bilyirita
    Stie cineva ce calitate are tunerul la fostele receptoare ABACUS care se gaseau in Romania prin '90? Ma intereseaza sa vad ASTRA care cu SS2 nu misca deloc dar cu ABACUS merg oglinda vreo 20 de programe. Ma gindesc de vreo saptamina la asta am cautat si prin numerele mai veci (2000) din IFOSatelit dar nu am gasit nimic si zau daca nu as vrea sa pot folosi si vechea gioarsa care zace pe dupa soba la bunici

    Hai sa traim!
    e bunicel, cam 7-8

  6. #6
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    -O astfel de problema o am shi eu insa eu nu o bag in seama(pb.cu tuneru' -ca de asta e vb).
    -Ce fac!? - conectez ss2 direct la lnb(adica invers - tot una)
    -De ce!?-tunerul la dreambox e intradevar putin mai slab decat la alte recv. insa nu calitatea semnalului receptionat ne doare ci iesirea din tuner pentru o alta sursa in cazul de fatza ss2.
    Poti f. bine sa procedezi ca mine lnb direct pe ss2 shi scapi de dureri de cap la capitolul asta.

    Sal'[email protected]

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu trec prin dreambox ca sa intru in ss2. Intr-adevar e mai prost decat direct in ss2 ca mananca mult din semnal, dar: cu dreambox pornit = 10 db in plus fata de oprit. baFTA

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar acum am mai probat odata. Cu dream oprit = 66 proc. semnal la ss2, pornit = 76

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Greece
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut tuturor
    Revin: Am cam rezolvat problema. Cum? Am schimbat cablu de la db la ss2 (am pus unu hirshcmann digital 722 care a costat 0,8 euro/metru), am schimbat lnb (am avut un mti 0.5 db acum am un dsn 0.3 db mult mai bun decat invacom dupa parerea mea) si in sfarsit am shcimbat si cablu de la motor la lnb. Rezultat: Pe frecventa netsystem (19,2 E 12721 v 22000 ) am semnal 53% (atena, Grecia) exact cat am avut cu humax . Totusi nu am comparat semnalul cu db pornit si oprit. Voi icerca azi.
    Merci de safturi. Voi reveni
    Dionisis

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HSS1160 conectat prin SCART
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 16th December 2006, 02:14
  2. skystar 2 conectat la 2 antene?
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 2nd December 2006, 04:09
  3. DVB-S Skystar2 is a SUBSET of DreamBox ?
    By urpradhan in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 12th November 2006, 21:30
  4. Replies: 7
    Last Post: 1st November 2005, 16:18
  5. receptor conectat la PC = ?
    By OREZ in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2005, 17:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top