Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Cod de resetare ptr Hyundai HSS-5160NA..!!!

    Este vreun MASTER CODE ptr acest model,s-a uitat codul ...Multumesc.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni,ceva...)
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-i reintroduci softul: te duci pe un canal de pe 12.563H (de ex. Minimax Hu, Romantica Hu, Sport1,2, etc.) si apesi simultan tastele Ch+ si Ch- Atentie, nu-l opresti (scos din priza) pana nu se termina download-ul si se restarteaza singur.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MENU + CH'up receiverul sa fie in StandBy

    undeva jos dreapta gasesti parola

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania Linga Rio
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hyundai HSS-5160NA..! Nu exista buton Meniu

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar daca tot se putea aplica de la butoanele decodorului nu se pot folosi cele de la telecomanda ?!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Dar daca tot se putea aplica de la butoanele decodorului nu se pot folosi cele de la telecomanda ?!
    Nu merge .....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Incearca sa-i reintroduci softul: te duci pe un canal de pe 12.563H (de ex. Minimax Hu, Romantica Hu, Sport1,2, etc.) si apesi simultan tastele Ch+ si Ch- Atentie, nu-l opresti (scos din priza) pana nu se termina download-ul si se restarteaza singur.
    Asta am incercat prima data nu merge...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici cei din staff-ul RDS nu poate sa dea un raspuns?.....Va rugam...pppllleeaaaseee!....)
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top