Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Modificare pachete de programe prin callcenter - propunere !

    [email protected], e complicat sa adaugati si voi un camp "password" in softul vostru, astfel incat pe baza acestei parole, titularul contractului sa poata face schimbari de pachete printr-un simplu telefon, fara sa se mai deplaseze zeci de km pana la un sediu de-al vostru?

    Dupa mine e o tampenie sa trebuiasca sa bati zeci de km pt o schimbare de pachete. Ce sa mai zic de titularii de contracte care sunt prin Spania, etc, practic le e imposibil sa-si modifice pachetele de programe.

    In domeniul meu e utilizata aceasta metoda, si stii prea bine ca e vorba de un domeniu in care riscurile sunt mult, mult mai mari.

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o propunere foarte buna...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Costa del Sol
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ar fi sa votam, as vota pentru. si la mine e la fel suna clientul iti da datele personale si poti sa-i faci orcine schimbare in cantract si de contract
    Oltenia, Eterna Terra-Nova
    Un cantec are astazi si-n priviri
    Hai Universitatea! Hai Craiova!
    Tu, Campioana unei mari iubiri!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    B-N
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by apri_syd View Post
    daca ar fi sa votam, as vota pentru. si la mine e la fel suna clientul iti da datele personale si poti sa-i faci orcine schimbare in cantract si de contract
    Eu printr-un telefon mi-am modificat contractul. Am adaugat pachetul Cinestar fara sa ma deplasez la o casierie RCS.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cluj
    Posts
    994
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Si eu as dori sa scot Acasa tv de luni pana vineri
    Roling Stones, Dire Straits, Deep Purple, Led Zeppelin, Beatles, Creedence Clearwater Revival, Scorpions, Meat Loaf, Accept, WASP, Huey Luis & the News, Warlock, Helloween, Stratovarius, Lita Ford,Nightwish, Queen, Pink Floyd, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Metallica (whiskey in the jar).. cativa cu care ma mai cunosc si eu.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telefonic poti modifica oricand pachetul intru-unul superior,inferior insa trebuie cerere.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pe Glob
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Telefonic poti modifica oricand pachetul intru-unul superior,inferior insa trebuie cerere.
    Da ai dreptate am sunat astazi si am activat Pachetul Extra 1 acesta va fi disponibil incepand cu data de 1 februarie ...

    La fotbal nu conteaza inscrierea golurilor, conteaza sa castigi. (Alan Shearer)

    www.metalulvladeni.clubme.net www.metalulvladeni-forum.clubme.net

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    [email protected], e complicat sa adaugati si voi un camp "password" in softul vostru, astfel incat pe baza acestei parole, titularul contractului sa poata face schimbari de pachete printr-un simplu telefon, fara sa se mai deplaseze zeci de km pana la un sediu de-al vostru?

    Dupa mine e o tampenie sa trebuiasca sa bati zeci de km pt o schimbare de pachete. Ce sa mai zic de titularii de contracte care sunt prin Spania, etc, practic le e imposibil sa-si modifice pachetele de programe.

    In domeniul meu e utilizata aceasta metoda, si stii prea bine ca e vorba de un domeniu in care riscurile sunt mult, mult mai mari.
    Ar mai fi de rezolvat: cum platesti factura care se genereaza local in momentul schimbarii de abonament? E mai complicata faza si in ceea ce priveste se,mnatura electronica/passwordul respectiv... momentan si eu cred ca e mai bine sa existe un act semnat undeva indosariat ca cineva a cerut aceea schimbare de ab onament. Momentan ai posibilitatea prin CC sa ceri. Faza cu Spania nici nu l-am auzit, vezi un punct sensibil din contract unde zice cam pe unde vei folosi acest echipament .
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top