Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcamInfoPHP se inchide automat

    Am reinstalat sistemul de operare ( Win XP SP 3 cu toate update-urile la zi ) si de atunci cand vreau sa rulez CCcamInfoPHP porneste dar imediat ce deschide Browser-ul imi zice ca se inchide ( shutdown CCcamInfoPHP ).

    Pana acum am incercat doua variante 0.8.6 si 0.9 cu acelasi rezultat.

    Orice sfat e binevenit.

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si alt browser.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand pornesc aplicatia imi porneste automat IE. Cum fac sa porneasca alt browser.

    Chiar daca am instalate si alte browsere si cel default nu e IE imi porneste tot cu IE.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate cu mozilla

    era pe site cum sa pui cccam info cu mozilla
    poate gasesti

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    cand pornesc aplicatia imi porneste automat IE. Cum fac sa porneasca alt browser.

    Chiar daca am instalate si alte browsere si cel default nu e IE imi porneste tot cu IE.
    Click dreapta si alegi de acolo "Open with ...". Asta e valabil daca ai instalat deja Firefox si/sau Opera.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cu Opera nu merge incearca cu Mozila
    Cu Opera nu mi-a mers sa deschid nici Modemu sa il setez,cred ca am incercat 30 min pina sa imi dau seama,credeam ca modemu are ceva...
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu Opera 10.10.


  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Io'te si pe Firefox 3.7:


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    Am reinstalat sistemul de operare ( Win XP SP 3 cu toate update-urile la zi ) si de atunci cand vreau sa rulez CCcamInfoPHP porneste dar imediat ce deschide Browser-ul imi zice ca se inchide ( shutdown CCcamInfoPHP ).

    Pana acum am incercat doua variante 0.8.6 si 0.9 cu acelasi rezultat.

    Orice sfat e binevenit.
    Asa patesc si eu daca mai sunt deschise si alte fereste de IE.Problema se rezolva daca pornesti doar CCcamInfoPHP fara sa mai ai deschis si altceva.

    PS
    Si totusi,stie cineva de ce se intimpla asa?
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana la urma am gasit o versiune care merge ok dar e in spaniola.
    CCcamInfoPHP v0.8.6 (DT5).

    Inainte incercasem cu versiunea 0.8.6b ( care a mers inainte de re-instalarea OS-ului ) si versiunea 0.9.

  11. #11
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    pana la urma am gasit o versiune care merge ok dar e in spaniola.
    CCcamInfoPHP v0.8.6 (DT5).

    Inainte incercasem cu versiunea 0.8.6b ( care a mers inainte de re-instalarea OS-ului ) si versiunea 0.9.
    schimba in config.php
    $language = "PT"; in
    $language = "EN";

    si o sa il ai in engleza
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    Am reinstalat sistemul de operare ( Win XP SP 3 cu toate update-urile la zi ) si de atunci cand vreau sa rulez CCcamInfoPHP porneste dar imediat ce deschide Browser-ul imi zice ca se inchide ( shutdown CCcamInfoPHP ).

    Pana acum am incercat doua variante 0.8.6 si 0.9 cu acelasi rezultat.

    Orice sfat e binevenit.

    Deschide CCamInfoPHP apoi internet explorer si va fi OK.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    schimba in config.php
    $language = "PT"; in
    $language = "EN";

    si o sa il ai in engleza

    merci, am reusit sa schimb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top