Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default ALT-DVB :: Update Beta106

    ALT-DVB Beta 106

    - Se pot incarca in lista principala canalele de pe
    mai multi sateliti

    - Posibilitate de grupare a canalelor (2 nivele)

    - Am rescris partea de DiseqC:

    * Se pot folosi max. 3 switch-uri cascadate , fiecare dintre ele cu contor de repetare si intarziere dupa packetul de comanda.

    * Acepta comenzi DiseqC directe ("raw data")

    * Support pentru pozitionere USALS (HH)

    * Comenzi CMD 0 .. CMD F pentru switch-urile "uncommitted"

    SkyStar2:
    - Mod de lucru nou cu demultiplexorul: sper ca am eliminat "inghetarea" imaginii

    - Compatibil cu driverul patch-uit de Saar (din MT)
    (se pot transmite max. 4 octeti: nu poate fi folosit cu USALS)

    - Pentru avansati: Se poate modifica lungimea pentru 1/3 din bit-ul Diseqc pentru ambele drivere "enhanced" (MiBi & Saar). Implicit este 500 uS , conform standardului!

    Download:
    Code:
    http://altx.dap.ro/Alt-Dvb.htm
    http://altx.3x.ro/Alt-Dvb.htm

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buun.
    L-am luat sa ved cum merge.In prima faza nu-mi merge deloc.Nu am nici un canal in lista de canale.Am zis hai sa scanez ceva.Am scanat satelitul Sirius si scanarea merge,semnalul bun etc.Am lasat sa termine,am apasat update.....totul pare normal.......Doar ca in lista de canale tot nu imi apare nici un canal.Am dat clik dreapta in dreptul listei de canale si mi-a dat o eroare in care scrie nu stiu ce balarii.Inca nu i-am dat de cap.Perseverez insa.

    Respect.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebare: functioneaza numai cu driverul mentionat mai sus? Eu am driverul 4.2.11 de la b2c2. Daca e necesar neaparat unul din driverele astea patch'uite dati un link va rog de unde se pot lua.

    thanks.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    :P i-am dat de cap.merge boboc. Perseverenta este cheia succesului. :P

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rind felicitari!
    e o app foarte rapida,stabila dupa mine lipseste doar osd-ul!
    succes in continuare!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    ALTXRO toata stima shi respectul, frumos configurat,facil,elegant ,totzi clientii mei care le-am pus skystar2 folosesc acum ALT_DVB
    Astept in continuare versiuni noi

    PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sugestie...
    de va apar chestii ciudate la numele satelitzilor, stergetzii shi introducetzii cu add
    fostele liste de canale se incarca dupa accea automat, adica nu le sterge

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    felicitari pentru aplicatie. E foarte rapida, mai ales daca inainte ai folosit progdvb sau mt-ul.
    La noua versiune, la o prima testare, am gasit o singura problema, la EPG. Acum nu mai aapre numele programului ci 'GetChanBySid()' (daca nu ma insel) pentru toate canalele. Datele sunt ok (numele emisiunii, ora de inceput, durata, descrierea). Cu versiunea anterioara (1.05) merge bine. Nu stiu, inca, daca e eroare in app sau in setarea mea...

  9. #9
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ooooops ! Se pare ca am uitat sa actualizez cateva functii in EPG dupa modificarile aduse la lista de canale .. d'aia a ramas 'GetChanBySid()' in loc de numele real Poate intr-una dintre noptile urmatoare o sa pun un update mic...

  10. #10
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    fata de versiunile anterioare am obs ca acum procesorul e folosit mult mai puternic. Adica pe un sistem mai slab ..ca al meu de la 55-60% cit era folosit pina acum a ajuns la 90-98 % ( Nu ma refer la fta ). Dupa inchiderea aplicatiei imi ramin in task manager 3 procese altdvb.exe.
    Din pacate de invalid floating point nu am scapat numai ca acum nu mai e o singura eroare ci 3 ..una dupa alta dar fiecare mai detaliata. Daca te intereseaza o sa le scriu cind ajung acasa. Oricum cind merge .. merge f bine
    pe cind o versiune si ptr linux ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default full x uri

    Am instalat altdvb-ul si am pus si in pip si in plugins yankse-ul si shlcrypt-ul +softcam-ul insa nu vad nimic... ce-i cu filtrele alea grafice? Imi da o eroare cand dau dublu click pe orice prog codat sau ba. Ajuta-ma te rog!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default lipsa lista sateliti...?

    Nu stiu cum sa introduc o lista cu satelitii la acest update.Dau clic pe satelit si imi cere sa introduc unul ,de unde ca nu exista nici o lista .La versiunea veche exista o lista cu toti satelitii.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    eu nu pot inregistra cu el zice ca nu are interfata.....
    FM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Solutie Update 1120 NA si Frecventele pentru update
    By cristi in forum SD Receivers
    Replies: 244
    Last Post: 22nd August 2012, 12:25
  2. update pet
    By freeloader in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 22nd July 2006, 00:45
  3. Help H/W12.03.A5 S/W 02.00.07 Update
    By karlhab in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 18th June 2006, 21:55
  4. Update cu cam?
    By johnny-m in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2005, 22:29
  5. Replies: 7
    Last Post: 14th July 2005, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top