Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default Instalare CCCam !?

    Salutare !
    Sunt nou pe aici pe forum. Bine v-am gasit !
    Am un Dreambox 500s, o antena offset 0,9 m si montura H-H Opticum 3800. Am pe Dreambox instalata imaginea EDG Nemesis 4.40. M-a ajutat un prieten de pe acest forum s-o instalez si s-o configurez si m-a intiat si in tainele sharing-ului. Ceea ce n-am inteles este cum instlez un CCCam nou.
    Nu stiu de ce vad doar CCcam 2.1.2 in imaginea pe care o am instalata si cred ca din acest motiv nu vad nici GiGI cu key (nu am Cccam 2.1.1).
    Intrebarea mea este cum pot instala CCcam 2.1.1 si CCcam 2.1.3 manual sau automat ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima data salveaza in pc din dream configul de cccam.cfg din var/etc (sa nul pierzi din greseala),
    daca merge sa downloadezi de pe serverul de edgnemesis ial de acolo (butonul albastru->adons->download->cams) ma gandesc ca asa o fii acuma nus pe edgnemesis, si din blue panel dai stanga-dreapta selectezi noul cam si dai start/restart, la info vezi noul cam.
    Alta este de o downloadezi de undeve pe pc. a dezarhivezi si pui numai cccam.ppc in var/bin si o renumesti sa aiba acelasi nume ca ala care este acuma in dream, dai sa aiba atribut755, (o sal vezi la info ca cccam2.12 dar ruleaza noul pe care lai copiat) si in blue panel dai restart la cccam2.12.
    Daca si la instalare manuala vrei sa vezi realul, trebuie sa editezi sau descarci de undeva si scriptul de pornire care este in var/script -Cccam_2.1.2_cam.sh
    Daca nu merge sharingul ai re scris configul, copiazal inapoi din pc.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca am gasit si un pack de install 2.13, daca nemesis suporta tar.gz merge automat
    descarca asta de aici Cccam213install si copiazal in var/tmp asa cum este cu extensia tar.gz si din blue panel->adons->manual install selectezi /tmp si ok.
    Daca nu merge asa desfaci arhiva si copiezi manual fiecare file in fisierul corespunzator cum este si in arhiva.
    Succes

    daca nu mere de acolo ca scrie pe ungureste ial de aici Cccam213
    Last edited by istvanz; 12th January 2010 at 15:53.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc "istvanz" pentru raspuns. O sa incerc in seara aceasta.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutare !

    Salutare !
    N-am reusit sa instalez CCcam 2.1.3. Am facut cum ai zis tu si am descarcat arhiva. Am trasferat-o in Temp. A trebuit sa-i schimb extesiat in ceva de ceva de genul .tzs2 pentru ca altfel nu mi-o vedea. Am selectat-o si i-am dat s-o instaleze, dar.........nimic. Arhiva dispare din Temp dupa "tentativa de instalare", dar nu-mi apare CCcam 2.1.3 langa CCcam 2.1.2 ca sa pot sa-l selectez, deci cred ca nu s-a instalat.
    De la ce sa fie problema. Instalez cumva gresit ?
    Ca sa vad GIGI cu key trebuie musai sa am CCcam 2.1.1 instlat sau merge si cu CCcam 2.1.2 si/sau CCcam 2.1.3 ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up dreambox 500

    Quote Originally Posted by mihaimcg View Post
    Salutare !
    Sunt nou pe aici pe forum. Bine v-am gasit !
    Am un Dreambox 500s........ Am pe Dreambox instalata imaginea EDG Nemesis 4.40....Intrebarea mea este cum pot instala CCcam 2.1.1 si CCcam 2.1.3 manual sau automat ?
    La dreambox 500 memoria din flash e mica si probabil nu permite instalarea ambelor cccam.Copiazati pe PC config. cccam cu liniile sh.apoi sterge cccamul care il ai si vei avea loc ptr. noul cccam.Sau incearca cu o alta img. care ocupa mai putin loc ..cum ar fi Nabilosat DarkStar II !
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e spatiu suficient si in nemesis/amice in primul rind poti sterge cccam 2.1.2 din buton albastru odata si inca o data apoi delete addons/apoi in var/etc pui extra url pentru nemesis[google][este www.extracomyr.com] si din nou buton albastru de doua ori si ai extra sever de unde dai jos ce cam vrei/il instaleze si vizionare placuta[a.. si nu uita sa-l setezi si sa-l restartezi]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge pt ca ai o imagine modificata (cu CCcam 2.12 ca EMU default pe care nu ai sa reusesti sa-l dezinstalezi), pune imaginea originala si ai sa poti instala si seta ce vrei tu.
    ... iar cand ai timp de teste incearca si cu SIF 1.94C (http://dreambox.sifteam.eu/index.php...-500MV.img.zip).
    Bafta !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by axton View Post
    Nu merge pt ca ai o imagine modificata (cu CCcam 2.12 ca EMU default pe care nu ai sa reusesti sa-l dezinstalezi), pune imaginea originala si ai sa poti instala si seta ce vrei tu.
    ... iar cand ai timp de teste incearca si cu SIF 1.94C (http://dreambox.sifteam.eu/index.php...-500MV.img.zip).
    Bafta !
    Si imaginea asta originala nu-mi va "interactiona" cu Dreambox-ul meu care este clona ?
    Sa inteleg ca nu pot dezinstala CCcam 2.1.2 care a fost default din imagine si nu pot pune niciodata CCcam 2.1.3 ?
    Atunci unde pot sa gasesc o imagine buna pentru clone cu CCcam 2.1.3 ?

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am inteles ca momentan folosesti Nemesis 4.4, iar aceasta are preinstalat ca EMU default CCcam2.12 pe care nu vei reusi sa-l dezinstalezi si ti-am recomandat sa pui un NEMESIS 4.4 nemodificat. In privinta interactionarii imaginilor originale cu clonele, toate interactioneaza insa GEMINI este singura care le sterge flash-ul in rest poti pune fara frica orice imagine originala. La fel de bine iti poti schimba MAC-ul la clona cu unul corespunzator si nu vei mai avea probleme nici cu GP.
    Insa pana atunci poti incerca :
    NEMESIS4.4
    SIF1.94C
    .... eu unul iti recomand SIF.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaimcg View Post
    Si imaginea asta originala nu-mi va "interactiona" cu Dreambox-ul meu care este clona ?
    Sa inteleg ca nu pot dezinstala CCcam 2.1.2 care a fost default din imagine si nu pot pune niciodata CCcam 2.1.3 ?
    Atunci unde pot sa gasesc o imagine buna pentru clone cu CCcam 2.1.3 ?
    Uite aici Nemesis cu CCcam 2.1.3.
    http://www.easy-share.com/1909044094/EDG NEMESIS
    Asta folosesc si eu si merge foarte bine.Este sigura si pentru clone!
    Last edited by tuborgx2; 19th January 2010 at 16:46.
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default Reusita

    @tuborgx2 : Multumesc pentru ajutor. Am instalat aseara imaginea recomandata de tine si totul este OK.
    Nu prea am avut timp s-o butonez, dar parca nu are Ngrab (sau nu gasesc eu prin Dreambox "Start Nrgab" si "Stop Ngrab". Asa este ?
    Cu toate ca Dreambox-ul comunica cu PC-ul si cu router-ul si merge si share-ul nu pot sa ma conectez la server-ul de update-uri. Daca dau "Retrieve internet IP" zice ca nu este disponibila nicio conexiune de Internet. De la ce poate sa fie aceasta problema ?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru start/stop Ngrab apasa butomul galben de pe telecomanda.Nu am inteles unde vrei sa te conectezi.Daca vrei sa descarci skinuri ,plugins etc atunci apasa de 2 ori butonul albastru de pe telecomanda si se deschide un meniu de download.

    Bafta,
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cealalta imagine Nemesis 4.4 aveam in Plugins --- Cccam info, Ngrab start si Ngrab stop. Cand vreau sa ma conectez pentru update-uri, imi spune ca nu este disponibila nicio conexiune la Internet si-mi zice ceva "pharse.......". O sa postez in seara aceasta eroarea.
    Cand deschid Ngrab-ul din Windows imi afiseaza o eroare de genul ca nu este configurat corect IP-ul si port-ul, cu toate ca IP-ul este configurat corect atat in Dreambox cat si in Ngrab in Windows.
    M-am gandit ca poate nu comunica Ngrab-ul din Windows cu Ngrab-ul din Dreambox. Sper ca n-am zis o prostie.

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cum sa mearga Ngrab daca tu in Calculator ai setat in programul Ngrab IP-ul de la Dreambox iar in Dreambox la Ngrab Streaming Setup ai pus IP de la router ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top