Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default AVerTV Satellite Trinity

    Stie cineva daca placa de la Avermedia de la http://www.avermedia.com/avertv/Prod...il.aspx?Id=463 stie si DVB-S2 ?
    Din descriere se lauda cu 1080i pe DVB-S, dar poate ca se refera doar la MPEG2 (daca mai exista canale HD in DVB-S...)
    Cu multumiri anticipate,

    vasile

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti recomand mai bine TeVii S470 (daca vrei intern) sau TeVii S660 USB (daca vrei extern), dupa parerea mea sunt cele mai bine tunnere.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Eu ieri mi-am luat-o exact pe asta, stie mai tot DVB-S/S2, DVB-T/T2. Eu zic ca e super, inca ma chinui cu Progdvb-ul sa o fac sa mearga dar prin minune nu functioneaza decat DVB-T-ul in progdvb cand ii dau pe DVB-S zice device not started. In rest numai de bine vad PRO TV HD, Sport.Ro si TVR-ul HD cu o antena de 64 RON de la Philips cu semnal 100% la periferia Bucuresti-ului.

    Quote Originally Posted by vasile View Post
    Stie cineva daca placa de la Avermedia de la http://www.avermedia.com/avertv/Prod...il.aspx?Id=463 stie si DVB-S2 ?
    Din descriere se lauda cu 1080i pe DVB-S, dar poate ca se refera doar la MPEG2 (daca mai exista canale HD in DVB-S...)
    Cu multumiri anticipate,

    vasile

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by srafa007 View Post
    Eu ieri mi-am luat-o exact pe asta, stie mai tot DVB-S/S2, DVB-T/T2. Eu zic ca e super, inca ma chinui cu Progdvb-ul sa o fac sa mearga dar prin minune nu functioneaza decat DVB-T-ul in progdvb cand ii dau pe DVB-S zice device not started. In rest numai de bine vad PRO TV HD, Sport.Ro si TVR-ul HD cu o antena de 64 RON de la Philips cu semnal 100% la periferia Bucuresti-ului.
    Ce sa zic ... "super placa" "stie tot" ... "dvb-s nu merge" ... "functioneaza doar dvb-t" pe relicva de prog dvb .
    Mai bine dati 250-270 ron pe o facatura decat sa puneti 100 ron in plus si luati ceva original si folosit la scara larga.
    Concluzia trageti-o singuri.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legat de afirmatia lui "srafa007" , il citez : stie mai tot DVB-S/S2, DVB-T/T2 , numai fa reclama proasta ( ne-adevarata ) , fiindca :

    - Legat de DVB-S/S2 , in link-ul producatorului scrie clar doar de "DVB-S" , fara "DVB-S2" , a ca receptioneaza SOFT ( in functie de ce player folosesti ) , asta inseamna altceva si ca sa-ti dau un exemplu clar , uite cum ar trebui sa scrie producatorul la un tuner care stie HARD/SOFT DVB-S/S2 : http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr4000.html , a se citi la "WinTV-HVR-4000 features" , pai se compara cu ce scrie producatorul de la Avermedia pt. produsul sau : "AVerTV Satellite Trinity can even support up to 1080i high definition DVB-S / DVB-T programs with H.264 or MPEG-2 formats."

    - Legat de DVB-T/T2 , poti sa-mi spui si mie ce prg. in standardul "DVB-T2" ai receptionat cu acest tuner ?
    Fiindca sant diferente intre cele 2 standarde : DVB-T ( cu prg. care se pot receptiona in prezent la noi ) si DVB-T2 care este un nou standard mai performant si de abia se fac teste in vreo 8 tari cu acest nou standard ( tara noastra nu se numara intre cele 8 tari )

    Concluzia : Acest model de la Avermedia este un tuner DVB-S/T si Analog , putand receptiona si prg. HD , dar soft in functie de posibilitatiile playerului folosit si sa nu va mire cand nu puteti receptiona toate prg. HD existente pe anumitii sateliti
    Fiindca trebuiesc si anumiti parametri de receptie pe care trebuie sa-i cunoasca/recunoasca tunerul propiu-zis ( cutiuta metalica sau chipul decodor/demultiplexor )

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Legat de afirmatia lui "srafa007" , il citez : stie mai tot DVB-S/S2, DVB-T/T2 , numai fa reclama proasta ( ne-adevarata ) , fiindca :

    - Legat de DVB-S/S2 , in link-ul producatorului scrie clar doar de "DVB-S" , fara "DVB-S2" , a ca receptioneaza SOFT ( in functie de ce player folosesti ) , asta inseamna altceva si ca sa-ti dau un exemplu clar , uite cum ar trebui sa scrie producatorul la un tuner care stie HARD/SOFT DVB-S/S2 : http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr4000.html , a se citi la "WinTV-HVR-4000 features" , pai se compara cu ce scrie producatorul de la Avermedia pt. produsul sau : "AVerTV Satellite Trinity can even support up to 1080i high definition DVB-S / DVB-T programs with H.264 or MPEG-2 formats."

    - Legat de DVB-T/T2 , poti sa-mi spui si mie ce prg. in standardul "DVB-T2" ai receptionat cu acest tuner ?
    Fiindca sant diferente intre cele 2 standarde : DVB-T ( cu prg. care se pot receptiona in prezent la noi ) si DVB-T2 care este un nou standard mai performant si de abia se fac teste in vreo 8 tari cu acest nou standard ( tara noastra nu se numara intre cele 8 tari )

    Concluzia : Acest model de la Avermedia este un tuner DVB-S/T si Analog , putand receptiona si prg. HD , dar soft in functie de posibilitatiile playerului folosit si sa nu va mire cand nu puteti receptiona toate prg. HD existente pe anumitii sateliti
    Fiindca trebuiesc si anumiti parametri de receptie pe care trebuie sa-i cunoasca/recunoasca tunerul propiu-zis ( cutiuta metalica sau chipul decodor/demultiplexor )
    Te-ai exprimat total gresit prin asta : "sa nu va mire cand nu puteti receptiona toate prg. HD existente pe anumitii sateliti" corect ar fi fost sa spui " sa va mirati cand veti receptiona vreun canal HD de pe vreun satelit" , asta pentru ca foarte putine canale hd mai sunt in dvb-s, majoritatea fiind in dvb-s2.

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da scuze si ca sa va faceti o idee , accesati acest link : http://www.lyngsat.com/hd/index.html , uitandu-va apoi pe ce satelit/i va intereseaza sa vedeti ce prg. HD mai sant in DVB-S , comparativ cu DVB-S2

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down Mea culpa

    Intradevar nu este o placa buna, scuze pentru reclama falsa pe care i-am facut-o, mi-am luat tzeapa cu ea si asta e, e o placa proasta facuta in Taiwan. La cei 262 RON pe care i-am dat pe ea, trebuia sa faca mai mult. In doua zile nu cred ca ai timp sa o pui la treaba intratat incat iti poti da seama ce stie sa faca si sa iti poti face o idee.
    Last edited by srafa007; 16th January 2010 at 11:24.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top