Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800 server vs client

    Salut
    Nu stiu daca s-a mai postat undeva, nu reusesc sa gasesc.
    Cat am avut "serverul" pe dm800, duceam (cu greu) vreo 40 peers (unii spun ca 30 e maximum, ma rog, nu asta e important), pana cand se bloca cccam cu placa de net cu tot. Daca inteleg eu bine, procesorul nu duce mai mult.
    Acum, de cand am server linux, bineinteles ca prob astea au disparut. Am pus totusi cativa peers importanti in box (numai liniile c, lasand f-urile in server), pentru a-i avea in hop 1. Oricum nu aveau reshare, deci clientii mei nu pierd nimik.
    Intrebarea mea e: daca dm800 ruleaza doar client (si deci nu mai are mare lucru de procesat, nefiind stresat din afara), mai exista restrictie la nr. de linii c pe care le poate duce?
    Merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am 98 de lini pe dream800 si merge de rupe.
    tin sa mentionez ca e pe wireless,este pus radiator pe procesor si cooler care raceste radiatorul cu tunerul.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca problema este din cipul de retea ? Ca sigur nu este din ventilatorul de pe tuner .

    Fi mai explicit macar pentru mine ( sa inteleaga toti prostii ).

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Sa inteleg ca problema este din cipul de retea ? Ca sigur nu este din ventilatorul de pe tuner .

    Fi mai explicit macar pentru mine ( sa inteleaga toti prostii ).
    problema e din procesor, pui un ventilator mic pe el sa-l racesti cum trebuie.
    mai exista si problema tunerelor care se incing ( am inteles ca reviziile mai noi nu mai au problema asta), deci ai putea pune un fan mai mare pe carcasa care sa-ti raceasca si procesorul si tunerul.

    @jerk-off-sky: pune cate linii vrei, nu cred ca iti mai crapa avand in vedere ca ai si cooler pe el
    ( ma fa-mi si mie cte un update din cnd in gnd )

    baFTA
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inteles ca pe retea nu merg mai mult de 30 peers.
    pe wireless poti sa pui cati vrei
    350 kg de scule!

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, banuiam ca problema este din retea.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    am inteles ca pe retea nu merg mai mult de 30 peers.
    pe wireless poti sa pui cati vrei
    merg sigur mult mai mult de 30 de peers din ce am experimentat eu important e numarul de carduri poate ai prea multe, mai scade din ele si vezi ce se intampla

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aproape 60 de linii in DM800 si merge bine pe terea cu cablu. nu ii dau restart cu saptamanile...

    De ce merge mai bine cu retea wireless ? ne explica si noua cineva ,va rog.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate iti explica cei de la dream multimedia
    daca pun linile pe retea lan,crapa dupa 5 min.
    pe wireless merge super!
    am incercat pe amandoua retele,romtelecom si rds in lan,degeaba,numa pe wireless mere fain.
    350 kg de scule!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot nu am inteles daca va referiti la server sau la client. Liniile astea pe care ziceti ca le duce sunt linii F si C, sau numai C? Mentionez ca ma refer numai la cablu, nu la wireless.

  11. #11
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Am aproape 60 de linii in DM800 si merge bine pe terea cu cablu. nu ii dau restart cu saptamanile...
    Probabil ca sunt diferente intre revizii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top