Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Update host!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Update host!

    Ma lamureste careva cum fac update de host(no-ip)?
    Trebuia sa-i fac update la 60 de zile si n-am facut-o si ca atare mi-a fost sters contul si a trebuit sa-mi creez unul nou care mi-a facut neplaceri cu cei care schimb linii(A trebuit sa le transmit noul host)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Ma lamureste careva cum fac update de host(no-ip)?
    Trebuia sa-i fac update la 60 de zile si n-am facut-o si ca atare mi-a fost sters contul si a trebuit sa-mi creez unul nou care mi-a facut neplaceri cu cei care schimb linii(A trebuit sa le transmit noul host)
    1.Din router, daca are optiunea asta.
    2.Inadyn din dream
    3.Pt. no-ip exista un soft de update http://www.no-ip.com/downloads.php?page=win , dar pt. asta trebuie sa pornesti din cand in cand calculatorul.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuia sa faci update la 60 zile.
    Avand IP Static, ei au crezut ca contul nu mai e folosit. (nu ai avut nici o logare timp de 60 zile pe no-ip), Ti-au trimis un mail prin care te informau ca daca il mai folosesti, sa le confirmi printr-un link, si nu ai facut-o. Stai linistit ca poti face alt cont cu acelasi dns.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Cool ?

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Nu trebuia sa faci update la 60 zile.
    Avand IP Static, ei au crezut ca contul nu mai e folosit. (nu ai avut nici o logare timp de 60 zile pe no-ip), Ti-au trimis un mail prin care te informau ca daca il mai folosesti, sa le confirmi printr-un link, si nu ai facut-o. Stai linistit ca poti face alt cont cu acelasi dns.
    Nu m-a lasat cu acelasi dns,asta e problema ca si eu credeam ca ma va lasa sa-l fac cu acelasi dns.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default host pe IP fix ?

    Nu inteleg daca ai IP fix ce nevoie mai ai si de host ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Nu

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Nu inteleg daca ai IP fix ce nevoie mai ai si de host ?
    Nu am afirmat nicaieri ca am IP static.Dimpotriva!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top