Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 si antena motorizata

    Salut. Am o cunostinta care si a instalat de curind o antena motorizata pe un dm500 , merge , dar nu duce distante mari , se blocheaza. De exemplu de pe 0.8 w pina pe 39e se blocheaza , in schimb merge daca ai dai din aproape in aproape 0.8w 7e apoi 13e apoi 19 e apoi 39 e . Cel care a instalat motorul zice ca sursa de pe dm e prea slaba si de acea se blocheaza . Are cineva vreo sugestie?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa resetezi motorul, trebuie sa aibe o mica gaurica de reset si poti revizui setarile de pe dm. Succes.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut!
    situatie asemanatoare: dm500 + opticum2800 + triax td100.
    rezolvare: inlocuit sursa de alimentare a dm-ului cu una de 5A.

    sper sa ajute.
    succesuri!
    yippie kay ey motherfucker!




  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    problema asemanatoare am si eu cu un stab si un TDS 110 si DM 800
    unde ai gasit sursa de 5 am
    mersi

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe mine m-ar interesa o astfel de sursa...merci

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    am schimbat sursa originala care era de 12V si 3A si am pus o sursa de 12V si 4A. AM montat-o si surpriza:
    acum numai am nici semnal pe satelit
    solutii?

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cumva aveti clone ? ...Am folosit DM 500+ mai bine de un an de zile mergea de zbarnaia de exemplu de la 30 W pana pe 28E ... De ceva vreme am trecut pe multifeed !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ii original cumparat de la sat media si verificat
    am schimbat sursa am pus una de 4 A ,lnb, nici o schimbare
    mai trebuie sa schimb imaginea .am nabilo black hole 0.12 nivi nu stiu care sa o pun
    ma gandesc si eu sa trec pe multifeed dar sa nu patesc aceeasi problema
    astept solutii si sfaturi

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default H-H

    Terminati cu vorbe" CA E CLONA NU?" , de exemplu eu detin o clona DM500s si o montura H-H OPTICUM DM 2800 si o plimb toata ziua de la HISPASAT 30W la INTELSAT 45E si pot sa va anunt ca se misca excelent, si am incercat toate imaginile posibile si nu am constatat ca cu vreo imagine mi-ar crea probleme , deci eu din start as elimina problema sa fie din cauza de software, mai mult m-as intinde ca e o problema de hardware..
    Imi cer scuze daca am jignit pe cineva...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am o antena de 1.20 si un motoras stab care au functionat cu un dreambox 800(distanta de la antena la receptor este de vreo 25m).problema este ca dreamboxul nu mai invarte antena ,se aude un bazait la motoras si moare,alta data o invarte la satelitul respectiv,dar foarte rar.Precizez ca am incercat cu alt receptor si este totul in regula,deci nu se pune problema ca motorasul sa fie stricat.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema pe care o are adimos am avut-o si eu si nu i-am dat de cap...ma gandesc totusi sa nu fie antena prea grea, eu aveam/am un no name de 1,40 pe care pana la urma am lasat-o fixa...

  12. #12
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    am o antena de 1.20 si un motoras stab care au functionat cu un dreambox 800(distanta de la antena la receptor este de vreo 25m).problema este ca dreamboxul nu mai invarte antena ,se aude un bazait la motoras si moare,alta data o invarte la satelitul respectiv,dar foarte rar.Precizez ca am incercat cu alt receptor si este totul in regula,deci nu se pune problema ca motorasul sa fie stricat.
    Eu am exact acelasi sistem de receptie ca si tine,dm800+stab hh120+triax110fe si merge fara niciun fel de probleme.Precizez ca,cablul are cam 30m si ca imagine nabilo black hole 0.12.Stabul tau nu e cumva hh100 sau hh90?in cazul asta s-ar putea sa fie antena prea grea pentru motor.Sistemul meu functioneaza de prin octombrie fara probleme.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    ii hh 120 si merge de vreo 2 ani fara probleme
    am incercat cu alte receptoare si merge ,o mers si cu dreamboxul vreo 3 luni, pana am urcat sa mai fac niste reglaje la ea,de atunci numai probleme

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai verifica odata bine , conectori/mufele
    Asa am patit si eu cu un optibox + srt2100 + offset de 90 , intr-o buna zii numai mia functionat
    Prima oara am crezut ca a "murit" montura h-h si repede am cumparat alta
    Insa cand m-am dus la vecinu sa o schimb ( fiindca o am montata la el pe balcon ) , surpriza mare : MUFA "F" ERA DECONECTATA
    Probabil ca la ultimul reglaj , nu am nimerit bine pe filet si am insurubat-o foarte putin si in timp a cedat ( culmea ca mi-a functionat o vreme si asa )
    Folosesc alimentatorul original de vreo 2 ani si ceva , insa tot atat de adevarat este ca multi tehnicieni mau sfatuit sa pun un offset de 90 cu toate ca in prospectul monturi scrie ca suporta offseturi pana la 120

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am verificat ,cred ca este problema de soft

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top